Alıntı:
Önce kanal listesinin yedeğini alın sonra fabrika ayarları bölümünden sadece kullanıcı ayarlarını silin diğerlerine bir işlem yapmayın düzelmesi gerek
Printable View
arkadaşlar...iki yıl önce evimizden taşınıp müstakil mekana geçiş yaptığımız için mecburen hotbird uydusuyla vedalaştım şimdi birtek çanak anteniyle idare ediyoruz şu an durum şöyleymiş doğrumu zira hotbird uydusunda card sharing yöntemiyle şifreleri çözülebilen sadece 2 paket kalmış polsat ve cyfra+...!!!...nova...skay italya...absat...srg swiss...paketleri sharingi engellemişlermi benim biigim aynen böyle yanılıyormuyum?...:warn:
XXL yetişkin kanalı 22.30 başlıyor yeni 00.00değil önemli gelişme hotbird uydusunda
Benim tahminim Yayıncı kuruluşlar, makine eşleşmeli kart satışına veya pay tv 'ye doğru gidiyor.
önceden soft idi ama şimdi hard onun için bilgilendirdim zaten
arkadaşlar öncelikle slmlar,hotbirdde ushuaıa sd orance paketi izleniyor artık duyurulur tabiiki kaliteli serverlarda açık duyurulur.
arkadaşım...hotbird uydusundan yayın yapan orange paketi standart dijital yayınları daha önce niçin card sharing üzerinden izlenemiyorduki şimdi şifrelerimi kırılmış?...kaliteli serverlarda orijinal kartları vardır herhalde kesin paketin...dandik serverlar fake kartmı kullanıyorlar onlara yazıklar olsun...!!!...:mad2:Alıntı: