sanırım antenlerı hıspasata cevırecegız.funcam ın gelecegı yok :)
bılgı alacagımız bır sıtesı yokmu acaba
Printable View
sanırım antenlerı hıspasata cevırecegız.funcam ın gelecegı yok :)
bılgı alacagımız bır sıtesı yokmu acaba
Arap siteleri var tunisia oraya girin ordan bilgi alırsınız Google ye Gshare forever diye arat çıkan linke tıkla yorumları oku yani sıkıntı funcam da değil
Ben en son forever team yolladıgım mailde tunisia dan yayınladılar maili
Forever orca Rus team beraber çalışıyoruz en kısa zamanda sonsuza denk açmak için cihazlarda deneme amaçlı gönderim yapıyoruz cihazlar tepki vermiyor sadece bazı cihazlarda sonsuza denk açıldı
Yazı bu
Samsat 5200-5100 starsat 2025 starsat t20 genat r7
Aklımda kalan cihazlar bunlar bilgi geldikçe paylaşım yaparım
3 gün önce kanalı beinde bırakıp tvyi kapattım. Akşam baktığımda görüntü gelmiş ancak geri gitmiş vaziyette donmuştu. Gelmez diye düşünüyorum ama tamamen gidecekse pazardan sonra gitsin.
Son durum funcam da bütün kanalları açmıcaz bazı kanalları açacaz yani beklemeyin sky sinema csat sinema kanalları gibi bazı yayınlar funcam da elektriği kestik
Günaydın . Bu sabah sörfçü sörfçülerinin durumu
Fransız paketi ... Neredeyse okuma yazma bilmeyen kanalların çekirdeği tamamlandı ve kalan çok az şey var ve önemli olan istikrar.
Movestar ve Sakai Germani
, çeşitli kanallar için her zamanki kararlılığı ve yüksek kaliteli
Hispasat ile birlikte, göz kanalının istediği de dahil olmak üzere, Portekiz sporları ve Belçikalı bir paketiyle , açık kanallar Sefra Plus ile hemen hemen aynıdır . İzlemek için.
Mutlu günler
son yazılan yöneticiden yazı
önceden izleyipte kapanan kanallar geri geldi diyor tabi biz sadece kafayı beinsporlara taktığımızdan görmüyoruz :) hispasat olan arkadaşlar kapanan kanallar varsa onları deneyebilir mesala donma kasma varmı die
ben 16 derecedekı antenı bozmayım.ne olur ne olmaz bi surprız olabılır :
16 derecede sk lar çözülmüyor sen nasıl izliyorsun