kesinlikle yanlış :boese157:
Printable View
kesinlikle yanlış :boese157:
asılmasına kesinlikle karşıyım asılması gereken imralıda huzur içinde yatıyor suçlu sadece abd mi ya israil e ne demeli binlerce insanı öldürüyor araplardan çıt çıkmıyor tükürseler israili akdenize dökerler ama onlar keyfi sefa içinde
daha devam eden bir cok yargılanması gereken davaları varken asılması bence de yanlış oldu...
Zaten ilk yargılandığı davadan idamı aldı daha yargılanmasının bir anlamı yoktu.. Bu kişinin yaptığı katliamları ve işkence yaparak öldürdüğü masum insanları düşünerek bende hemen öldürülmesine üzüldüm.. Biraz işkence yapılması lazımdı ama bu işin içinde başka bir iş var... Abd sünni bir lider olan Saddam'ı şiilere öldürterek Irak'ta iç savaş çıkarmayı hedefliyor.. Yani müslümanı müslümana kırdıracak.... :devilprv:
bence iyi oldu abdullah öcalanında asılması lazım okadar masum insan öldürdüler cezasını çekmeliler
sadamın ölmmesi kötü oldu,şimdiki yönetim dahamı iyi olacak sanki saddamın zamanında MEHMETCİK sınır dışı harekat ypbiliyorlardı şimdi yapamayacaklar...
saddam kendi oglunu damadını aynı şekilde astırdı.Bu hayatta ne yaparsanız sizde aynı şekilde cezalandırılırsınız bunu unutmayın...IRAGIN şimdiki durumu ise kürtleşmiş bir toplum ve kendi içinde bölün me!!!!!
saddamdan önce asılması gereken kişi yangelip yatıyor,birşey yapamıyoruz,neden ,avrupa asılmaya karşıymış.hatta ab ye girmemiz için kanunlarımızı bile değiştiriyorlar.hani şimdi nerde avrupa.bunlar hep fasa fiso.işlerine geldiği gibi.bence çok büyük bir yanlıştı.
insanın asıldığına inanası gelmiyor
Ben doğru bulmuyorum. Bence Irak'ı ve arap dünyasını iyice karıştırmak için bayramın 1. gününün sabahı kurban edilmiştir.