Kibrit ve tuz fiyatlarıyla düzenlenen enflasyon tabiki düşer.
Printable View
Kibrit ve tuz fiyatlarıyla düzenlenen enflasyon tabiki düşer.
bencede eskiye oranla çok iyi yüzde yüz enflasyonlar geride kaldı bir dahada geri gelmez inşaallah.
ya bırakın tartışmayı kasabaya köylü gelemiyor adamın cebinde para yok ne politakası politakayla benim karnım doymuyor
alış veriş olmayınca tabiki enfılasyon durmuş olacak peki bu durumda bizim gibi ufak esnaf nasıl dayanacak bu duruma benim ilimde 26.000 olan esnaf sayısı 12.200 düşmüş buyurun enfılasyon düşmüş nasıl düşmüşse
katılmıyorum gariban yine yerinde sayıyor zenginler ise herzanki gibi +1 diyor
@cabbari senin 66 nolu mesajına karşı yazdım
enflasyonun düştüğüne ınanmak mümkün değil.ben basit bir şey söyleyeyim hemde rakamsal olarak kış başında sibirya kömürü tonu 290 milyondu şu anda dolar aşağı yukarı aynı değerlerde olmasına rağmen sibirya kömürünün tonu 410 milyon yani yüzde 35 gibi bir rakam kadar artmış.
Enflasyon düştümü yoksa yalanlarla milletmi kandırıyor desek daha iyi olur kanahatindeyim tabiki böyle biir soru bazılarını rahatsız edeceği için düştümü sorusunla yetinmemiz daha iyi olduğu kanahatindeyim. Enflasyonun düşmüş olması için insan alım gücünün kazancından aşağı sevityede olması lüzüm Böylle olmadığınna göre inflasyonun düştüğüne inanmak saflık olur B ence enflasyon düşmedi selamlar.................