Bence hayal! adamlar kaymağını yedi bitirdikden sonra hadin sizi alalım bari diyecekler oda hayal olacak.Benim hiç umudum yok ya sizin.....:puah: :puah:
Printable View
Bence hayal! adamlar kaymağını yedi bitirdikden sonra hadin sizi alalım bari diyecekler oda hayal olacak.Benim hiç umudum yok ya sizin.....:puah: :puah:
Avrupa Birliğinin bizi alacağını zannetmiyorum.. Çünkü birden fazla neden var...(Ekonomik, Siyasi, Kültürel, Dini, Tarihi, Örf ve Adetler, v.s....) :49:
bence alacaklar türkiyeyi darıltmamak için ama AB zengin ulkeler başka bir
birlik için arayış içindeler bu birliği kurdukları zaman türkiyeyi alacaklar ama
türkiye yine avrupanın dışında kalacak
biz avrupa birligine degil girmek yüzünü bile göremeyiz.kendi insanina acimayan,vicdan muasebesi yapmayan,avuc kadar cocugu kendi kötü emellerine alet eden bir ülkeyi kimse kabul etmez bence.benim canim ülkemi tüm dünya güzellikleriyle konusurken simdi suikastini,tecavüzünü konusuyor ama insallah bundan sonra daha iyi olurda,ay yildizli bayragimizi görürüz gögsümüz kabara,kabara
sudan bahanelerle oyalıyorlar.bu kadar ısrar neden hala anlamış değilim.
almazlar ve almasınlar...
:computer: Kesinlikle hayır !....
aslinda onlar bizden çok istiyorlar korkiyolar türk abazalarindan avrupanin erkekleri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anketiniz için sağolun. Ama ankete oy vermiyorum. Neden derseniz bir kaç arkadaş da değinmiş konuya acaba Türk Ulusu AB'yi istiyor mu?
AB'yi oluşturan ülkelerin bir kere kuyruk acıları var. Bunu hiç bir zaman unutamazlar. Yılanla insanoğlunun öyküsünü hepiniz biliyorsunuzdur. Bizi AB' alacaklar mı? sorusunda biraz Türk Ulusu'u onlardan düşük seviyede gibi algılıyorum. Ama arkadaşlar Türk Ulusu dünyanın en üstün ulusudur. Bakın kültürümüze. Bakın Yüce önderimiz Atatürk ve bu Ulus için kanlarını dökmüş şehitlerimize. Var mı onlarda. AB ülkeleri yemek yemesini kaşık tutmasını bizden öğrendiler. Bizim kaltınlarımızı geliştirdiler. Bakmayın bizler bu duruma bizleri yönetenlerin siyasetçi davranışlarıyla geldik. Gerçek Atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüseydi hükümetler bizi AB'ye değil AB'yi biz kabul edcek miyiz diye sorardık. Ben AB'ye karşıyım. Bu kadar taviz vermemeliydik. Verdikçe istediler. Başta dedik ya Kuyruk acısı var. Nasıl insanoğlu ile yılan bir arada yaşayamazsa Türk Ulusu'da AB ile uyuşamaz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
İYİCE BİR DÜŞÜNELİM BAKALIM biz baştan söyleyelim gec kalınmış bir karar dahi olsa alacaklar.bu bizim fikrimiz cünkü cok soru işareti olmasına ragmen cevaplar tek.avrupa asya arası tek köprü türkiye bunu zamanında düşünmeyen avrupa ve inatcı türk miliyetcileri bu kocaman pastayı çinlilerin eline bıraktılar şindi her iki tarafın akıllı ve düşünen ileriyi gören insanları bu iş icin cırpınıp duruyorlar yaşlanan avrupa nüfusu genc dinamik türk ulusu koskocaman türkiye köprüsü ve boşa giden yıllar milyar dolarlar bunların hesabını cocuklarımıza veremeyiz.bu fırsatları her iki taraftanda engelleyen insanların en büyük kayıbı ve ayıbı yaşayacagından eminiz.zaman bunu gösterecektir.cünki yüz yıllarca yaşanan medeniyet catışmaları fikir ayrılıkları insanlara ne getirmiştir???? ülkelere ne getirmiştir.????ac karınla miliyetcilik ödenmeyen dış borclarla eziklik emir almam demeler boş laf borc alan emirde almaya hazır demektir.birkac kişinin götürdügünü bir millete ödetmek nasıl reva degilse avrupa birliginede engel öyle reva degil.altın yumurtlayan tavuga bıcak bilemek akıllı insanların işi degildir bize göre