kanal listesini nasıl yüklüyorduk.kısaca yazarsanız sevinirim ( liste yüklenirken cihazın durumunu bilmiyorum)
Printable View
kanal listesini nasıl yüklüyorduk.kısaca yazarsanız sevinirim ( liste yüklenirken cihazın durumunu bilmiyorum)
Kardeş önce kanal listesi ve yükleme loderini yukarıdan indir. masa üzerine içindekileri çıkart. Loderin com bağlantısını bs.ınıza yapın. En altta üç tane yuvarlak var. Kanal yazan yeri işaretleyin. Yazılım yüklenen yerin altında kanal yükleme yeri var. Oradan dosya bul butonuna bas. Masa üstününün hepsini gösteren ailfile yazan yeri işaretle. Kanal listesi dosyasının içinden masa üstüne çıkardığın yazılımı iki kere tıkla. Yazılımı lodere yüklemiş bulunuyorsunuz. Şimdi de yükle butonuna bas. Ortadaki göstergede mavi çizgiler bittiğinde küçük bir kutu çıkacak tamam deyip çıkın. Eğer karklı yazılım yüklüyorsanız alıcınıza mutlaka boot dosyasınıda atın. Kolar gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.:45:
Arkadaşlar yep yeni güncellenmiş kanal listesi ve softcamı yukarıdan yükleme loderlerinde orada artık indirip yükleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler. Aciko menülü kanal listesinide az sonra hazırlayıp foruma koyacağım.
Saygılar.
Arkadaşlar, kanal listesi ile softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
11400 rd2 cihazımaac4222 yazılımı ve bootları yükledim.yazılım ve softcamı yükleyebiliyotum buraya kadar sorun yok.ama kanal listesi dosyasını bir türlü loadera cekemiyorum.kutullardan kanalı işaretliyorum doyayı cekerken all file diyorum indirdiğim kanal listesine çift tıklıyorum ama dosya loader deki kanal listesi bölümüne gelmiyor.sky güncellerkende aynı hatayı veriyor.yardım lütfen.
Arkadaşlar, "Yassah Hemşerim kanalı" Türk bis kanalı olduğu için açıktan veremiyoruz forum kuralları gereği. Yalnız bis keyin1. satırındaki keyleri bir yere yazın ve 00 olan yerlere E4 ve 8F yazın. Yeni bulduğum biskey böyle idi. Bilgilerinize.Alıntı:
Saygılar.:nono::
Arkadaşlar kanal listeleri ve softcam güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.