stream de kanal taşıma olayı cok kötü ... orj.menülüde istediğimiz kadar kanalı aynı anda taşıyabiliyorduk bunda öyle değil maalesef tek tek taşı taşı dur ... :(
Printable View
stream de kanal taşıma olayı cok kötü ... orj.menülüde istediğimiz kadar kanalı aynı anda taşıyabiliyorduk bunda öyle değil maalesef tek tek taşı taşı dur ... :(
arkadaşlar, sunny 16.C0.A1 cihazım. yazılımı yükledim. 7-8 dk kadar bir süre açık çalışıyor, sonra tekrar şifreye geçiyor. tekrardan ushiha kanalına gidip yüklenmesini bekliyorum 2 dakika kadar. problem yanlış yüklemedemi, yazılımın özelliğinde mi. sizler kesintisiz izliyormusunuz?
evet bencede mukemmel bı yazılım yazılımı yukledıkten sonra kullanmadığınız uyduları sılersenız cok guzel calışiyor
selam forum üstadları bende sunny 1030 u h/w 12.03.A5 ti -12.01.A5 yaptım şimdi sırayla ne yapmam lazım selamlar...
arkadaşlar önce formumuza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz başka cihazlar hakkında atmayalım lütfen next dreambox da açıyor lütfen
arkadaşlar önce formumuza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ama başka cihazlar hakkında atmayalım lütfen next dreambox da açıyor lütfen