:S hala gidipte akp ye oy veren arkadaşların safkan şehit torunu olduğundan,asil türk kanı taşıyıp taşımadığından şüpeliyim...nedenini aklıma geldiği kadarıyla sıralıyım:
1-şehitlere kelle diyen bir adam
2-terörist başlarına,teröristlere ve terörist gruplarına sayın saygın amanda aman puh puh hanimiş benim diye hitap eden bir adam
3- 1 gün önce amerikaya ortadoğu için yardım etme sözü verip ertesi gün amerikanın arkasından iran irakla konuşan adam
4- vatanı her şekilde satmaya fırsat kollayan adam(kıbrıs vb...)
5- sağda solda dengesiz ve tc hakkında ters konuşmaları
6-vb......
aklıma gelen önemli şeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamın partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kınamak zorundayım.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamı kötüye gitsin?hayır,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keşke parti diye birşey olmasa.keşke sağ sol diye bir ayrım olmasa.keşke insanlar görüşler için birbirlerini öldürmese....keşke bütün dünya tek bir anayasa tarafından herkes eşit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruşluk petrol için savaş olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düşünürün dediği gibi:
''eğer dünyada siyaset olmasaydı,diktatörler olmasaydı dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barış içinde yaşardı.savaşları başlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''
dediğim gibi arkadaşlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan pişmanlık çekmemek için...