-
G.Saray, Çek Polak'ı takibe aldı
Yabancı transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray, bir yandan Danimarkalı yıldız Gravesen'i takip ederken, diğer yandan da alternatif isimler üzerinde duruyor. Çek Cumhuriyeti'nden Jan Polak listede...
Teknik Direktör Eric Gerets'in daha önce A Milli Takım'ımızın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı özel maçta izleyip beğendiği Jan Polak'ı yardımcısı Erdal Keser yakın takibe aldı. Keser, Polak hakkında Dünya Kupası boyunca bilgi toplayacaklarını söyledi. Almanya'nın Nürnberg takımında forma giyen Polak'ın 2009 yılına kadar sözleşmesinin bulunması Sarı-Kırmızılı yönetimi düşündüren tek nokta. Keser, "Polak’ı İzmir'de oynanan milli maçta beğenmiştik. Ancak şartları önemli. Sorunları halletmeye çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.
Bu arada Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Cengiz Özyalçın, F.Bahçe ve Başkan Aziz Yıldırım'a göndermelerde bulundu. Başkan Özhan Canaydın'ın dünya fair-play ödülü almasının ardından, bir futbolcularının da attığı golde elini kullandığını itiraf ederek aynı ödülü almaya hak kazandığını hatırlatan Özyalçın, "Bazıları elle gol atıp puanla döndüler. İşte bunlar Galatasaray ayrıcalığını ortaya koyuyor." diye konuştu.
Bileklerinin hakkıyla şampiyonluğa ulaştıklarını ifade eden Özyalçın, "Bazı kesimler başarılarımızın tesadüfi olduğunu söylüyor. UEFA şampiyonluğunun neresi tesadüf? Tek hatamız bu dev başarıyı paraya çevirememek oldu. G.Saray her yıl 10-15 milyon dolar açık veriyor. Aslında rakiplerimizin de en az bizim kadar borcu var. Kârları eriyince borçlar görünecek. Bazıları kişilere borçlu. Duyuyoruz, ‘gidiyorum, geliyorum, geleceğim, by-pass oldum' gibi sürekli açıklamalar var. Ne gidebildi, ne geri gelebildi.” diyerek Fenerbahçe Aziz Yıldırım'a gönderme yaptı.
-
Fatih Gökşen: Hazmedemiyorlar
Boğaziçi Köprüsü'ne asılan bayrağın, F.Bahçeli bazı taraftarlar tarafından denize düşürülmesiyle ilgili G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, bayrağı denize düşüren F.Bahçeliler için "Hazmedemiyorlar" dedi.
Bu hareketi ayıpladıklarını belirten Fatih Gökşen, "Saygı göstermek lazım. Yönetimleri bizi kutlamadığı için taraftarların da bu şekilde hazmedememesi normal" dedi.
Gökşen, bayrağın yenisinin hazır durumda beklediğini ve hemen bugün köprüye asıldığını ifade ederek, "Biz bunu yapacaklarını biliyorduk, yenisi hazırda bekliyordu, hemen astırdık. 2 tane daha yedeği var, bir daha boşuna zahmet etmesinler" şeklinde konuştu.
Gökşen, valinin izniyle köprüye asılan bayrağı denize atan kişilerin mahkemeye çıkartılacağını ve cezalandırılacaklarını belirtti.
-
G.Saray bayrağı köprüye tekrar asıldı
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde Boğaziçi köprüsüne asılan sarı-kırmızı bayrağı dün gece Fenerbahçeli taraftarlar tarafından indirilmişt. G.Saray bayrağını tekrar köprüye astı.
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki bayrak tartışması büyüyor. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde Boğaziçi köprüsüne asılan sarı-kırmızı bayrak dün gece Fenerbahçeli taraftarlar tarafından indirilmiş ve bu taraftarlar göz altına alınmıştı. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray taraftarları tekrar sarı-kırmızılı bayrağı Boğaziçi Köprüsü'ne astı
-
G. Saray bayrağına ikinci saldırı
Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev G.Saray bayrağının dün denize düşürülmesinden sonra yeniden asılan bayrağı indirmeye çalışan 2 kişi gözaltına alındı. "Saldırganlar" şöyle tehdit etti:
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir taksiyle Boğaziçi Köprüsü'ne gelen ve Fenerbahçe taraftarı olduklarını iddia eden Alper Tunca K. ve Hakan Ö, ellerindeki bıçakla Galatasaray bayrağının bağlantılarını kesmeye başladı. Bıçakları küçük olduğu için bağlantı halatını kesemeyen Alper Tunca K. ve Hakan Ö., bu kez bayrağı köprüye çekerek kesmeye çalıştı.
Olayı kameralardan fark eden Köprü Koruma Büro Amirliğinde görevli
polisler, duruma müdahale ederek K. ve Ö'yü gözaltına aldı. Alper Tunca K, ''Onlar o bayrağı asarsa indirecek birileri mutlaka bulunur'' dedi.
-
Gravesen gerçekleri
Galatasaray’ın ısrarla istediği Gravesen’in menajeri herhangi bir teklif almadıklarını söyledi.
Sarı-Kırmızılı ekibin ısrarla transfer etmek istediği Gravesen'in menajeri Jahn Siveback, "Galatasaray'dan teklif almadık" dedi.
Danimarkalı yıldız Gravesen'in Real Madrid'deki durumunun henüz netlik kazanmadığını ve 2 Temmuz'daki kongreye kadar bu belirsizliğin süreceğini belirten Siveback, Real Madrid yönetimi karar vermeden sözleşmesi süren Gravesen'in bir şey yapmayacağını ifade etti.
-
Gravesen gerçekleri
Galatasaray’ın ısrarla istediği Gravesen’in menajeri herhangi bir teklif almadıklarını söyledi.
Sarı-Kırmızılı ekibin ısrarla transfer etmek istediği Gravesen'in menajeri Jahn Siveback, "Galatasaray'dan teklif almadık" dedi.
Danimarkalı yıldız Gravesen'in Real Madrid'deki durumunun henüz netlik kazanmadığını ve 2 Temmuz'daki kongreye kadar bu belirsizliğin süreceğini belirten Siveback, Real Madrid yönetimi karar vermeden sözleşmesi süren Gravesen'in bir şey yapmayacağını ifade etti.
-
Song Aslan’da kaldı
İdareciler, kamp öncesi tüm takımın alacaklarının ödeneceğini söyleyerek, Song’u ikna etti
Yeni sezonda mali sorun yaşamak istemeyen Kamerunlu oyuncu Song, kendisine gelen teklifleri yönetime iletti.
İsyan bayrağı açmıştı!
Eski kulübü Lens ile Yunan ekibi Olympiakos’un transfer listesinde yer alan Rigobert Song, tatilde bulunduğu Fransa’dan yöneticileri arayarak teminat istedi. Sezon içerisinde yaşanan mali krizden en çok rahatsız olan futbolcuların başında gelen ve 28. haftada Ali Sami Yen’de oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi kafasının rahat olmadığını teknik direktör Eric Gerets’e ileten ve maç kadrosuna alınmayan Song’un, benzer sıkıntılarını bir kez daha ilettiği ifade edildi. Yöneticilerle konuşan Kamerunlu savunmacının yapılan telefon görüşmesinde şunları söylediği öğrenildi:
‘Kafam rahat olmalı’
“Galatasaray’da olmaktan ve Türkiye’de yaşamaktan mutluyum. Ancak futbolculuk kariyerimin son dönemlerinde mali sıkıntılar yaşamak istemiyorum. Geçen sene tüm takım aynı sıkıntıyı yaşadı. Ben bu tür problemlerle karşılaştığımda futbola konsantre olamıyorum. Parasal konularda kafamın rahat olmasını istiyorum.'' İdarecilerin, Song’un serzenişleri karşısında önce şaşırdığı, daha sonra ise, “Biz de bu konuda sıkıntılıyız. Ancak sorunları aşıyoruz. Kamp öncesi tüm alacaklarınız ödenecek. Gelecek sezonda ise ödemeler konusunda sıkıntı yaşanmayacak'' diyerek Kamerunlu’yu ikna ettiği bildirildi.
-
Ribery Aslan'a çalışıyor
Galatasaray’dan kaçarak, Marsilya’ya giden Ribery, tavırlarıyla Sarı-Kırmızılı kulübün işini kolaylaştırıyor.
Marsilya’yla sözleşmesi olmasına rağmen Lyon’a imza atan sağ kanat oyuncusu, “Marsilya’da kalmak istemiyorum. Lyon’a gitmek istiyorum. Beni gerçekten çok istiyorlar ve yaptıkları teklif çok cazip. Eşim ve ailem için en doğru kararın bu olacağını düşünüyorum'' dedi. Marsilya ile Lyon’u karşı karşıya getiren Ribery’nin bir kez daha FIFA’lık olacağı ve Fransız futbolcunun benzer bir sabıkasının olması nedeniyle, Ribery’yi CAS’a (Uluslararası Spor Mahkemesi) şikayet eden Galatasaray’ın elinin güçleneceği konuşuluyor.
-
Gökşen: Bayrağı yarın yeniden asacağız
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, F.Bahçeli taraftarların denize attıkları Boğaziçi Köprüsü'ndeki G.Saray bayrağını yarın yeniden asacaklarını söyledi.
Gökşen, bu hareketlerin sürmesi halinde gelecek sezonlarda köprüye bayrak asılamayacağını belirtti.
Fatih Gökşen, bayrak için valilikten aldıkları 15 günlük sürenin dolmadığını ifade ederek, “Süremiz var. Yeni bir bayrağı yarın yerine asacağız” dedi.
Fenerbahçeli taraftarların yaptıkları bu hareketlere anlam veremediklerini ifade eden Gökşen, “Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Bugün biz şampiyon olduk, bayrak astık. Yarın da başka takımlar şampiyon olduğunda asabilirler. Bu yapılan hareketlerin sonu yok. Sağduyulu Fenerbahçeliler bile bu yapılan bayrak indirme olayına tepki gösteriyor” diye konuştu.
Gökşen, bu hareketlerin sürmesi durumunda gelecek sezonlarda köprüye bayrak asılamayacağını da sözlerine ekledi.
-
Son cümle pes etmek anlamındadır.