arkadaslar 4 nısan stream yazılımı var cıhazımda su an acmıyo yazılımlar coktu mu aceba ???
arkadaslar 4 nısan stream yazılımı var cıhazımda su an acmıyo yazılımlar coktu mu aceba ???
4 nisandan sonra üzerine ikitane yazılım çıktı .. en son yazılım bugün çıktı ...cihazına uygun yazılımı yükle açılır...........
arkadaşlar dosyalar bugün yapılmıştır memedim usta yalan iş yapmaz ona güvenin dosyalar sağlamdır 16.80.91 i ben denedim çalışıyor şuan :45:
arkadaslar ben önce bin sonra zup yazılımını attım ama cihaz hiç birini acmadı hustleri bile önce acıyodu sonra acmadı neden acaba bir sorun mu var acaba cihaz 12,01,a5
kanal kilidini açtınız mı fabrika ayarlarına döndünüzmü
tamam yaptım saolun actı bir sorum daha olacak neden ushuanın üzerine geldimi cihaz önce donuyo sonrada kapanıp acılıyo herkes aynı sorunu yaşıyomu yoksa tek bendemi var
arkadaşım bende cı cihaz kullanıyorum BM 8200 cı 12.01.a5 yazılımı yukledımAlıntı:
ve hepsı full ok yazılımı yukledıkten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENU tuşlayın ve sonra sarı tuşa basıp ok deyınve sonra sonra sistem kurulumu+diğer ayarlardan oto güç ustunde kanal kılıtlı acık yapın
yazılımlar için teşekkürler