iki tane cihazda denedim....sunny 12.c1 a5 ve 12.01.a5 te.....ilk önce kaon yazılımı yükledim orjinal sonra rest attım sonra kurukafayı yükledim sonrada bu yazılımı attım fakat sinyal olmasına rağmen no av hatası veriyor.....
iki tane cihazda denedim....sunny 12.c1 a5 ve 12.01.a5 te.....ilk önce kaon yazılımı yükledim orjinal sonra rest attım sonra kurukafayı yükledim sonrada bu yazılımı attım fakat sinyal olmasına rağmen no av hatası veriyor.....
ama ben izleyemiyorum tiker....cihazınız kaon mu yoksa sunnymi acaba...benim dediğim sunny için geçerli....kaonda denemedim çünkü...her yolu denedim ama bir türlü no av hatası gitmiyor....kaon orjinal yazılım + kurukafa+yazılım yükledim çalışmadı...sunny orjinal attım+kurukafa+yazılım yine olmadı ne yaptıysam çalışmıyor....:45:
next 2005
yarın tuneri bi inceliyeceğim 12 01 a5 de ...
1203a5 Lere Yokmu
değerli dostlar. makinem 12.01.a5 makinemde stream yazılımı vardı. önce kanaallarımı yedekledim. sonra kuru kafa attım. üzerine yükleme loderi ile yazılımı attım. yedeklediğim kanalları yüklerken sunny kanal edt. kullandım. yalnız polsatları izlemek için daha önce indirdiğim kaon sunny kke yükledim ve ushia üzerinden güncelleyip izliyorum emeği geçen herkese çok teşekkürler. çalışmalarınızda üstün başarılar. saygılar.
yazılım için tşk ler kaon 12 c1 a5 çalışıyor favori kanalları oluşturduğumuzda favori 1 de ki kanallar normal listede gözüküyor oysa kaon yazılımları böyle değildi favori 1 deki kanallar listede gözükmezdi birde kilitleme yatığımız halde kanallar şifre istemeden açılıyor herşeye rağmen kaon menüsü başka güzel emeği geçenlere teşekkürler
bilgiler için teşekkürler