-
bunu telekomu satanlara sormak lazım sadece int.için kullanıyorum cepler daha uyğun bence vatandaşların birbirinden haberi olmasın diye uygulandı heralde artık mektup yazarız
-
TELEKOM PAVYONUNA HOŞGELDİNİZ......:puah: :puah: :puah:
-
Türk telekom yabancı telekom olalı soygun a başladı .Oysa biz indirim ve alt yapıda iyileşme bekliyorduk. Oysa bizim yabancı telekom alt yapıya bakmıyor alt yapı bitince bırakıp kaçacak.Her zaman avrupadan örnek verenler bir baksınlar ordaki hizmet kalitesini ve fiyatları.Acaba yüzleri kızaracak mı? Yabancı Telekom da İndirim yerine resmen soygun var.Gerçi bizi soyduranlar utansın....
-
arkadaşlar benimde hem telefon hemde internet çok gelmeye başladı.önceden birçok proğram indiriyordum bilgisayarım dükkandaydı.sabahtan akşamakadar internetim açıktı 29 ytl ödüyordum.şimdi ise indirim var diyorlar kota arttı diyorlar.benim bilgisayar evde ve sadece akşamları internete en fazla 4 saat giriyorum.hiç proğram felanda indirmiyorum nedendir bilmem çok para gelmeye başladı.35 ytlden aşşağa düşmüyor bir anlam veremiyorum?bunlar indirdik deyip boyna bizi kazıklıyorlar.hani indirim olduydu?4 aydır telekoma çok fazla para ödedim arkadaşlar 4 ayda toplam telefon ve internet 400 ytl geldi.ev telefonunu eskisinden de az kullanıyoruz.hepimizin cep telefonu var.acaba mahkemeye mi baş vursam şikayetci olsammı bir fikir verirseniz çok sevinirim.
-
-
bizi de özelleştirseler iyi olur baksanıza özelleşenler parayı kırıyor....
-
Memnun olacak bir yanı yok
-
malesef bi türlü memnun olamadım şu telekomdan velhasıl karşıdakini memnun etmek işlerine gelmiyor :devilprv:
-
alben dende o kadar 2-3 ay önce milletin telefon faturaları bir an da uç tu 20-30-40 ytl gibi tabi bunlar da onun indirimi tabi adsl deki eski ve yeni fiyatlar da cabası ben 25- 30 ytl öderken yani abone 15- ytl den başlıyor ve kurulum da bedava ben 65 -ytl kurulum üçreti verdim tabi benim gibi olanlar daha çok ondan son ra indirim yaptık biyorlar olan yine tüketicinin oluyor zengin de parasına para katsın ...
-
Bizim telefon faturası taş çatlasın 15 ytl geliyor görüşmelerimizide yapıyoruz :)