elimde GM20300 CI cihazım var bilgisayarımda port çıkışı yok RS232 çevirici usb kablosu aldım.bilgisayarıma tanıttım fakat çihazı görmüyor yazılımı nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim burası belki bu konunun yeri değildir amma özür dilerim
elimde GM20300 CI cihazım var bilgisayarımda port çıkışı yok RS232 çevirici usb kablosu aldım.bilgisayarıma tanıttım fakat çihazı görmüyor yazılımı nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim burası belki bu konunun yeri değildir amma özür dilerim
arkadaşlar hepinize hayırlı seneler
13300 CI için aktif yazılım var mı arkadaşlar? Benim en son kullandığım Multileri açan vardı, üstünde 5 saniye beklediğimiz. Onlar öldükten sonra başka yazılım çıktı mı acaba?
arkadaslar merhaba 30300 sky cıhazı var arkadasımın ona yazılım attım macları syretsın dıye ama gene acmıyor neyı eksık yaptım 1 boot attım2 yazılım attım 3 tekrar boot atttım sonra softcam attım bır yerden keyler aktıf fılan edılmıyor demı
bu biss keylerı nasıl guncellıycez
1 ci mesajdaki ınxtc *** guncellendi talimata göre yaparsanız kanalı izlersiniz.İyi seyirler