Arkadaşlar bende 2 cüz almak istiyorum.
Arkadaşlar bende 2 cüz almak istiyorum.
Belki zamansız yazdım halen cevap alamadım uygunsa 29ve 30 alınmadıysa ben almak istiyorum. Saygılar.
Allah kabul etsin.okumasını bilsem bende okumak isterdim
sağolun ALLAH hepinizin duasını kabul etsin şehitlere rahmet kalanlara sabır keşke kuranıkerimi bilsem bildiğim kadar dua ile zaten devamlı şehitlerimizin ruhlarına fatiha okuyorum yazmamın sebebide konuya duyarlık ve sizin gibi değerli insanlara destek içindir içimden göz yaşı değil artık kan akıyor yazık bu cennet VATANIMIZA VE İNSANLARIMIZA yapılanlar hepinize saygılar
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
toplu halde cabbari usta bakar ve yazar sabah sanırım :45: :45: :45:
valla üstadlar keşke okumayı bilseydim üzgünüm:(
ama dualarımı eksik etmiyorum:praying:
hepinizden Allah razı olsun,Allah kabul etsin
cabbari kardeş eğer mümkünse 30. cüzü ben alayım alksoft kardeş tabi seninde müsadenle.
Kalan cüz varsa Ben de almak isterim. Şehitlerimize Allah rahmat eylesin, mekanları cennet olsun.
Arkadaşlar tabiki hep beraberiz, içimiz sızlıyor ,şehitlerimize allahtan rahmet vatanımız sağolsun diliyoruz. Eğer okuyabileceğimiz cüzler varise okuruz okuyamadım diye üzülmeyin ellerimizi semaya açar bildiğin duayı oku bilemiyorsan bu forumda dua bölümlerinden bak oku ve önce peygamberimizin ve sonrada şehitlerimizin ruhuna fatiha okuyalım allah kabul etsin forum yöneticilerininde bu konuya duyarlılık gösterdiği ve bütün arkadaşların anında okuyacağı cüzleri paylaşımda göterdiği gayret ve duyarlılık beni duygulandırdı hepinizden Allah razı olsun diyor saygılar sunuyorum.
Allahim Hepinizden Razi Olsun..
Her Türlü Herzeliği ögrendim Ama Kuran Okumamin Olmadigini Bu Kadar Net
öğrettiğiniz Için Hepinize Teşekkür Ediyorum..
Cüz Okuyandanda Vesile Olandanda Allahim Razi Olsun