-
Ben belirli bir süre (5-6 ay kadar) sınırlı kullandım. Nerdeyse her ay geçtim. Youtubeden 3 video izle, e-posta mesajlarını oku ve başka da bir şey yapma. Kota hemen doluyordu. Şimdi hem sınırsız hem de smile adsl kullanıyorum. oğan gurubundan nefret etmeme rağmen doğanın smile adslsini kullanıyorum. Telekomdan daha kararlı görünüyor. Her ne kadar teknik altyapı telekoma ait de olsa.
1 yıl boyunca 39,99 ytl olan tarifeden kullanıyorum.
-
Sınırsız kullanıyorum hiç kota derdim yok
-
80+250 gb hdd ve rapid premium olunca ister istemez download kaçınılmaz oluyor 5 günde 25 gb download yaptığımı bilirim dolayısı ile 1024 limitsiz kullanıyorum...
-
limtli kullanıyorum. şimdilik limit aşımı olmadı. saygılar
-
Arkadaşlar Limitsiz kullanacaksın kafan rahat edecek. Ben Film aşığı olduğum için ayda 45 Gb dan fazla dowload yapıyorum. O nedenle sınırsız da batmamam işten bile değil.Bildiğiniz gibi sınırlının hızı 4 kat arttı. Artmasının nedeni telekomun sınırlı kullanıcılara bir tuzağıdır. Arkadaşlar telekomun tuzağına düşmeyin. Ayda 20 ytl az ödeme yapacağım derken sıkıntı çekmeyin. Sevgiyle kalın.
-
ben her ay 4gblık kotayı açtığım için limitsiz yaptırdım şimdi rahatım
-
slm arkadaşlar limitli adsl kullanıyorum ama ückağıtcı türk telekoma giittim 29 luk paketi 15 yapıyım gibisiene ama olmaz diyorlar bu ülke öyle bir ülke olduki eşkiyalar şehre indi ve bu yollarla milleti resmen soyuyorlar benden aldıkları paralar az gelen ve şuan grevde olan türktelekoma zehir zıkım olsun helal olmasın iyi günler
-
Limitli kullanıyorum (4 gb sınırlı). Şu ana kadar hiç kotayı aşmadım.
-
limitli kullanıyorum 3gb son zamanlarda geçtim 4gb olduktan sonra 1 kere geçtim
-
Babam Sağolsun.. Limitsiz yaptırdı:45: