Bu konuda kaleci hakandan korkulmuş ve beklenen olmuş hakan malesef 0
Printable View
Bu konuda kaleci hakandan korkulmuş ve beklenen olmuş hakan malesef 0
TARİHE GEÇTİK...
Şampiyonlar Ligi'nde Ledds United'a 6-0 mağlup olan Beşiktaş bu kez de İngiltere'nin başka bir temsilcisini Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Bu skor aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skoru oldu. Hatırlanacağı üzere iki hafta önce Arsenal, Slavia Prag'ı 7-0 yenmişti.
bu oyuncuların lisansını yırtacan ayıp utanın
ben bu maçı izlerken futbolcuların maça hiç candan asılıp oyun performansını gösterecek hareketlerini göremedim
Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında Anfield Road'da Liverpool ile karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda muhteşem taraftarının da desteğiyle Liverpool'u 2-1 deviren Beşiktaş, İngiltere'de Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 19. ve 89 dakikasında Crouch, 32., 52. ve 56. dakikalarda Benayoun, 69. dakikada Gerrard, 78. ve 82. dakikalarda Babel'den geldi.
olan oldu inşallah bundan ders alınmıştır tr liginde atıp tutanlar şapkasını
önüne koyup biz nerede yalnış yaptık beşıktaşa niye bu kadar zarar veriyoruz
demelerini bekliyor bu ülke bu da lafla değil başkanın çıkıp olaya sahip çıkması lazım
yoksa camıa bu yalnışı kaldıracak durumda değil ben bu işi yapamadım
tükkiyeden özür dilerim deyip derhal burakmalı
baskan takimi oyle bir gerdiki, takim tersine patladi..birde kucuk takimda basarili olan buyuk takimda basarili olamiyor.fb de ridvan, oguz ornegi gibi bjk de ertugrul hoca erken geldi.cunku bjk sadece ligde top kosturmuyor.bu mactan sonra aklima celal kolot geldi adam haklimiymis ne alinan oyunculari elestirmisti,galiba hakli..
dediklerinde haklısın ancak celal kolotun haklı bi tarafı yok bence...çünkü alınan yabancıların hepsi onun transferi....eğer dirayetli bi yönetici olsaydı,ertuğrul sağlamın dayatmalarına boyun eğmez,beşiktaşa katkı sağlayacak adamları ısrarla alır getirirdi...yok eğer ertuğrul sağlamın ağzının içine bakıp 'ben teknik konulardan anlamam ' diyorsa da transfer komitesinin başına geçmeyecek...çocuk oyuncağı değil bu iş...futbolcular çakıl taşıylada alınmıyor...dünyanın parası veriliyor....
haklisin cok para harcandi yazik oldu giden para yurt disina cikti .aldirmasi lazimdi istedigi oyunculari bu diatta , higuan kim turk oyunculardan fark goremedim.yalniz ertugrul hoca cok erken geldi onun kayseride yapacagi cok is vardi bjk agir geldi ona
o başkan olduğu sürece normal bu sonuçlar babasının çiftliğimi beşiktaş allah sabır versin BJK lilere
yöneticiler nicola legrotagglie ile anlaşmışken gitti diattayı transfer ettirdi...niye???juventus patentli bi futbolcunun isminin altında ezilmekten korktu...korkarak hiç bir yere gelinemez..demekki sayın sağlam hakkaten büyük takım yönetecek meziyetlere haiz değil...yazık valla...özünde iyi bi adam ama maalesef olmuyor....