-
damacana ve hazır sular nerelerde hazırlanıyor bilen varmı acaba fabrikalarda 1 gün göstermelik temiz 364 gün karanlık? kullanılmış damacana ların nasıl yıkandıgını bilen varmı acaba arkadaşlar en iyisi hazır veya çeşme suyu kaynatıp içmek bence :stop:
-
Bende yıllardır kaynağı izmit te olan çene suyunu kullanıyorum ve memnunum
-
bende hazır su kullanıyorum çeşme suyu içilmiyor izmirde.
-
evet sular antalyada'da çok kireçli.Bu yüzden yayladan kaynak suyu getirip ailece onu içiyoruz.ayrıca sularda amip'te çıkıyor.benim çocuk bu yüzden hasta olmuştu.
-
evet kullanıyorum fakat her hazır suyu almamak gerekiyor .iş yerinede alıyoruz bir firma su getirmişti su içerisindeki kireç miktarı o kadarfazla ki içmek mümkün olmadı.bu yüzden alırken dikkatli olmak gerekiyor.
-
-
1,300 ytl ye arıtıcı aldık. damacanadan daha güzel. maddi imkanı olana tavsiye ederim...
-
Arasira Su şebekesinde Calişma Veya Doğalgaz Kazimlarindan Dolayi Hazir Su Kullaniyoruz
-
güzel anket arkadaşlar tebrikler
-
niye içmeyeyim çeşme suyunu kafama bile takmam arıtma cihazından süzünde için gerekirse. Yok ben illakişde tatlı su içeceğim diyorsanızda 2 şeye dikkat edin
1. Fr sertlik derecesi ne kadar küçükse o kadar tatlı bir sudur.
2. uzerinde sofra suyu deil memba suyu yazmalı bu ancak verdiğiniz paraya değer. Örneğin Aqua Nestle turkuaz gibi sular memba suyu değil sofra suyudur.