-
adam enflasyonun gerçek değerini yazarsa en az o kadar asgari ücrete zam yapması gerekeceğini bilir.
eee o kadar zam yapamıyorsa ne yapacak? tabiki gerçeğini yazmaz...yazamaz...
öyle değilmi? yüzde 8 enflasyon dedi. yıllık yüzde 9 zam yaptı. 5+4 olarak...
enflasyona %30 veya 40 dese idi ne olurdu?
birde bunu kılıfına uydurma var. artık millete açık açık yalan söylenemediği için kişilerin asli besin kaynaklarını değil de abuk subuk malları göstererek enflasyonu belirleme yoluna gidiyorlar. uyanıklar. şimdi size cumhuriyet tarihinde en büyük zammı şu parti yaptı diyeceğim ama particilik olacağı için demiyorum....1997 de oldu diyeyim sadece...
selametle...
-
rakamlar doğrudur ama bu rakamlar hesap edilirken baz alınan kalemlere dikkat etmek gerekir.
-
dalga gecıyorlar bızımle resmen
-
arkadaslar enflasyon sadece bir malın fiyatındaki artışa bakmaz bütün malların fiyatlarındaki artışın ortalamasıdır ve türkiyede enflasyonu tüik hesaplar bağımsızdır oke
yani ölcülen enflasyon rakamları doğrudur..
-
hayır..hayır..hayııırrrr
milleti kandırmacadan öte bişey değil...
bizim kafamız neden sürekli
ib... ve şeytanlığa çalışıyor...ha ?
neden ?..denen?...nedeeeennn?
biz türklere özgü bişey mi...ha?
-
-
hepsi yalan hükümet enflasyon sepetini işine geldiği gibi dolduruyor dolayısıylada hep düşük çıkıyor halkın gerçek enflasyonu aslında bir yerde saklanıp hep uygun gösteriliyor.Bu bugünkü hükümet için değil gelmiş geçmiş tümü içinde geçerli.
-
inanıyorum 2-3 sene mazota zam gelmedi...:)
-
Bende inanmayanlardan birisiyim. 6ay önce32YTLye aldığım 18kglık sıvı yağ şu anda 58 YTL. Haydi gelde inan şimdi. SLM.
-
bana göre istedikleri enflasyon rakamlarını açıklıyorlar.