Boşverin Bunları NExt 2000 süperlerden Alın ***finize Bakın....................
Printable View
Boşverin Bunları NExt 2000 süperlerden Alın ***finize Bakın....................
selam arkadaşlar öcelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim farklı farklı tepkilerimizi dile getirmişiz bende bu yazılan tepkilere kendimçe katılmamak elde değil tüm tepkisini dile getiren arkadaşlara teşekkür ederim bende bir sunny kullanıcısı olarak ATMACA elektronik firmasını esefle kınıyorum diyorumki tüm arkadaşlarımın tepkilerine katılıyorum gereken her şey yazılmış
ayrıca sayın sunny kullanıcıları bu güzide formumuzda bukadarmı sunny kullanan var neden birlik olupta tepki veren arkadaşlarımıza destek olmuyoruz iki satır tepki mesajınız yazmak bukadar zormu sayın arkadaşlar birlikten güç doğar misali birbirimize destek olup tek yumruk kafalarına inmemiz gerek bu adı geçen firmanın
umarım en kısa zamanda yapılan yanlıştan dönerler hepinize sayğılar arkadaşlar
Arkadaşlar next alın diyorsunuz alalım peki şuana kadar nexte cihaz üreten kim sunny atmaca ikincisi botex firması şimdi kendi fabrikasını kurdu inşallah başarılı olur atı alan üsküdarı gecti misali sunny artık ihracat peşinde gidin fabrikasını görün burda ne yazsanız onlar için fark etmez artık burda neden sunny ve goldmaster firmasını sorguluyorsunuz bir ara bir sürü firma vardı piyasada cihazlarını tamir ettiremiyenleride gördük en azından bunlar cihazlarına tamir desteğini veriyorlar saygılarımla
nederseniz haklısınız
suuny almayalım arkadaşlar
ah be bugünleride gördük yıllardır kendimi bu kadar kötü hissetmemiştim ne söyleyeceğimi bilemiyorum nerden nereye hey gidi koca kaon tepeden aşığa düşmek gereçekten çok ama çok kötü oldu arkadaşlar tüm söylenenlerin mutlaka bir anlamı var tüm düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler umarım beklenen gelişme geç ama çok güzel olur ...
sulh&saygı
mevcut ve gelecek sunny cihazların hepsi çöpe
sunny ne halin varsa gör