Dünyada 2.bir Türkiye yok.Başka bir Ülkede çalışmayı düşünmüyorum.
Printable View
Dünyada 2.bir Türkiye yok.Başka bir Ülkede çalışmayı düşünmüyorum.
birzamanlar yanılmıyorsam islamı yaşayarak ve yaşatarak 72 devlete hükmeden osmanlının çocukları şimdi avrupanın kapısında işçi olmak için can atıyor neredeen nereye
ÖNCE VATAN :dSONRA EKMEKd
arkadaslar bu iş kendine guven olayıdır kendinize guvenıyor ve gerekli altyapınız oldugunu hıssedıyorsanız Türkiyemizde veya baska bir ulkede calısmanın size negibi bir dezavantaj sagladıgını merak ediyorum.Bence tam tersine ulkemize katkınız olur diye dusunuyorum.Ama dedim ya öz güven olması lazım niye bir imkanı degerlendiripte yurtdışında çalışmyasınızki?
Fencing
:nospam:
Arkadaşlar anket harika gerçekten ben fikrimi söylemek istiyorum bir TÜRK vatandaşı olarak maddi yönden dolayı kesinlikle almanyada çalışmak isterim almanya hollanda polonya portekiz ispanya çalışmak için kanımca birebir bir yer diğer ülkeleri kesinlikle çalışma hususunda hiç bir şekilde düşünmem benim tek problemim maddiyat durumum iii olsa bana günde yüzlerce euro para verseler yukarda saydığım ülkelerdede çalışmak istemem neden biliyormusunuz çünkü dünyada TÜRKİYE CUMHURİYETİ yaşantısı iklimi kadar güzel olan hiçbir yer yok ya özgürlüğüne ne demeli tabii bu benim yaşadığım şehir için geçerli söz konusu korku büyük illerde oda insanın canı bira çekmişse içemez bir duruma geliyor kendini DEVLET yetkilisi sanan bazı ş......polisler bira içenleri öldüresiye dövüyorlar hele hele ramazan ayında sigara veya yemek yiyen birisi olursa ş....zin biri gelip bıçaklayabiliyor allaha şükür henüz bu olaylar yaşadığım şehirde yayğın olmasada bazen yaşanmaktadır bakalım insan özgürlüğü ne zaman serbest bırakılacaktır....kimse kimseye karışmasın yeterki toplumu rahatsız etmesinler............
ne varsa kendi ülkemde var
şahsen ben kendi ülkemden ayrılmak istemem ama işsizlik malum gitme imkanım olursada giderim
ben başka ülkede çalışmak istemem insanın kendi vatanı gibisiyok
hangi ülkede işsizlik yok insanoğlunun gözünü bir avuç toprak doyurur allah içinde bulunduğumuz durumdan aşağı etmesin azı bulamayan çoğu hiç bulamazmış forumda bulunan tüm arkadaşlara selam ve dua ile