bence vermeliler.
Printable View
bence vermeliler.
ustacım eline sağlık cok güzel konuya deginmişsin
bence firmaların cihazlara emu yazılımı verme zorunluluğu yok.ama ben bir satıcı ve kullanıcı olarak yazılım desteği vermeyen bir firmanın cihazını ne satar nede kullanırım.aslında bu yazılım konusu firmaların cihaz satabilmesi için şart olan bir şey.
ortalama 20 yıldır uydu alıcısı satıyorum hiç bir zaman yazılım garantisi vermediler.son zamanlarda promosyon olarak sunuldu vermek zorunda değiller ama vermeleri satış açısından iyi oluyor tabi haklı olarakda hemen akla reklamı bol mk.lar geliyor ama şunu kabullenmek lazımherzaman ismi çok duyulan ürünler kalite anlamına gelmez biz burada kaybediyoruz işin kısacası hiç bir firma adına yakışır bir şekilde davranmıyor satana kadar...?
bencede yazılım vermek zorundadır vermezse ne olur o cihaz biter
benimki next 2000cx ben bir sorun yaşamıyorum ileriki günlerdede yaşamıyacağımızı ümit ediyorum firmamıza teşekkür ediyorum
slm öncelikle böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim bence cihazların bilgisayar güncellemesi gibi güncellenmesi firmaların güvenirliliğini tastikler saygılarımla...
bazı markalara beş veya 10 yıl garanti veriyorlar günümüzde teknoloji hergün deyişiyor yirmi senede versen en fazla kullanacagın iki üç yıl sonra modası geçiyor şimdi cihazlar uydudan kendi güncelliyormuş elimizdekileri çöpemi atıcaz tabiki firmaların yazılım vermesinden yanayım saygılar
ta2ey kardeşime katılıyorum