Atmup113 usr ile yükleyeceksiniz.
arkadaşında yazdıgı gibi 1030 olsn makinamızın modülünü iptal edip 12.01.a5 yaptık ama ona çıkan yazılımda sadece streamAlıntı:
ayrıca bu yazılımda bile polsat pakaeti içindeki bbc leri ve eurosportları açmıyor kaç zamandır soruyorum kimse yardımcı olmuyor paylaşım platformu ama nedense birtürlü paylaşarak sorunumuza çare bulamadık
neyse sanırım bu cihazı degiştirmekten başka çare kalmadı
ya kimse bişey bilmiyor yada paylaşmak esas diil
Güncel k£yleri girdikten sorna açması lazım,açmıyorsa bize değil yazılım desteğini kesen firmayla konuşun..Eurosportları açmıyor stream yazılımlar, KaonTeam 5.8.185 yazılımı Espleri çözebiliyor,BBC yi bilmiyorum ama güncel k£yleri girdikten sonra açmıyorsa yazılımın altyapısıyla alakalı..Alıntı:
Cihaz sizin istediğinizi yapabilirsiniz..Bizi ilgilendirmez..
üstad sunny AT-7010DZ, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.05) cihazım var hangi yazılımı yüklicem tps auto olması için demiştim ama bunlar olmaz demişsiniz .peki tps auto olması için bize uygun yazılımlar yokmu
Arkadaşım buradaki 16 80 91 hw'li yazılımı yükle.Yanlız 16 00 A1 hw'li cihazların az bir kısmı halt hatası verebiliyor yani stream yazılımı kabul etmeyebiliyor.Sen bir dene inşallah halt hatası vermez.Yanlız yazılım atmadan önce kanal listeni sunny iki mb kanal editörü ile yedekle yazılımdan sonra atarsın.Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tşkler daha önce stream yüklemiştim kabul etmişti ilginiz için ve her şey için emeğinize tşk.ler
Mesaj Sahibi eskort1998
üstad sunny AT-7010DZ, H/W(16.00.A1), S/W(02.00.05) cihazım var hangi yazılımı yüklicem tps auto olması için demiştim ama bunlar olmaz demişsiniz .peki tps auto olması için bize uygun yazılımlar yokmu
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kucer06 üstadım sorunsuz bir şekilde oldu yazılım için tşk.ler emeğine sağlık
İşinin görüldüğüne sevindim iyi seyirler.:45:
:45: harikasın :present:
16 00 a1 güncel tps yazılımı bulamadım.streamda yok yardımcı olabilecek biri varmı.