Türbana izin verildiği için, özgürlük dendiği için zorunlu olmamalı. İsteyen almalı.
Printable View
Türbana izin verildiği için, özgürlük dendiği için zorunlu olmamalı. İsteyen almalı.
Okuduğunu ve duyduğunu anlamayan toplumlar demek ki böyle körler, sağırlar konuşmaları yapıyorlar. Kardeşim kaç kere yazdık bir okuyun Allah aşkına yav. Konu din dersinin kaldırılması değil, zorunlu olsun mu, olmasın mı? Din dersini kaldıran filan yoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Anladınız mı? Konu mecburi olsun mu, olmasın mı? Cevaplarınızı bu doğrultuda yazarsanız daha anlamlı olacak.
Saygılar.
O kadar güzel tespitlerin varki gerçekten seni tebrik ediyorum bende buna istinaden bir örnek daha vermek istiyorum bakınız biz laikler mesela türbanlı olmak istiyenlere hiçbişey söylemiyoruz sadece fikirlerimiz bir değil karşı tarafın sloganına bakınız TÜRBANA UZANAN ELLER KIRILSIN ne demek bu şimdi ya bence vahşet başka bişi değil biz size şuyunuz buyunuz vs gibi laflar söylüyormuyuz ASLA HAYIR eee o zaman siz neden bu terbiyesizliği yapıyorsunuz?LAİK TC HEP LAİK KALACAKTIR VE ASLA TAVİZ VERMİYECEKTİR,LAİKLİĞE UZANAN DİLLER İNŞALLAH LAL OLUR..başkada bişi söylemiyorum.
hiç bir devlet yoktur din siz
evet uygulamanın devam etmesinden yanayım çünkü bir insanda Allah korkusu yoksa o insandan herşey beklenir onun için Allah korkusunu küçük yaşlarda öğredemezsek çocuk büyüyüp lise çağına geldiği zaman öğretmenin mümkünatı yoktur
bencede sürmeli dinini bilmeyen kendinide bilmez
arkadaslar din dersi zorunlulugu kalkmalıdır bence çünkü verilen din egitimini yetersiz buluyorum;çünkü buders tek taraflı ögretiliyor ve bazı insanlar arasında ileride sorun çıkmasına yol acabiliyor demokratik ve anayasal düzenin hakim oldugu bir ülkede yaşıyorsak insanlara egitim özgürlüğü tanınmalıdır.herkese iyi çalışmalar..
Bunlar hep batının bizi dinsezliştirme çabaları ile duyarsız bir türkiye yapıp bir nebze türk ulusunu bitirmek.. Bu onların savaşı savaş illa silah ile yapılmaz bu en büyük savaş şimdi başlamadı ve sonrada bitmeyecek bu savaş hep devam edecek
Önce kültürel yozlaşma sonra televole kültürü sonra din vs vs.. Bu savaşta silahı güçlü olan değil aklı olan galip gelicektir
okulda öğretilen çok yüzeysel bir bilgi.
şu an bu işi memlekette yapan benim bildiğim sadece süleymancılar diye adlandırılan bir cemaat yapıyor.
çarşambadaki mahmut efendi nin kursuda yapıyor diyeceğim ama mimli hocaları, (cüppeli gibi) çarşaflı ve sarıklı cemaati ile çok tepki çektiği için demiyorum...
süleymancılar için diyorum; adamlar kuranı sadece okumasını öğretmiyor. arapçayı öğretiyor. yani okuduğun arapça ayetin ne anlama geldiğini anlıyorsun. aynı ingilizce gibi. sonra tefsir çalışmaları var. ben gördüm süper bir sistem kurmuşlar. bunların yanında okullarda öğretilen hiç mesabesinde. -ki birde bunu nasıl kaldırırız diye uğraşıyorlar. çocukların islamı öğrenmesi neden istenmez? zorunlu derken kimse çocukların gırtlağına basmıyor...hayırlı birşeyler öğretmeye çalışıyor...selametle....