Senİ Verene Kurban Be Semİh Yardır Kocum Kupayı...
:D
Printable View
Senİ Verene Kurban Be Semİh Yardır Kocum Kupayı...
:D
Arda,Tuncay ve Emre cezalı duruma düştü Servet sakat dokuz tane oyuncumuz öyle veya böyle yok almanya karşısında işimiz çok zor.
viyananın ernst happel stadında
eski adıyla viyananın prater stadında
harih yazdık
şansı yaşadık
inancı yaşadık
mucizeyi de gördük:praying:
işte bunun için olacak bu iş
şuan ortaköy-taxim-beşiktaş-balat-fatih ve edirne kapıyı görmelisiniz... ki göremessiniz.trafik çakılı halde. ben evime zor geldim. millet cadde ortasına arabalarını park etmiş.. böyle bir eğlence görmedim bu zamana kadar..
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç de yaptığı açıklamada, bu maçın inanılmaz bir sonu olduğunu belirterek, ''Türkiye maçının son 2 dakikasını tarif etmem mümkün değil. Herhalde yaşamım boyunca da tarif edemem'' dedi. Biliç, Türkiye maçının inanılmaz bir sonunun olduğunu ifade ederek, ''Biz Türkler'den daha iyi rakipleri yendik. Maçın penaltılara kalması bizim için bir şoktu. Herşey bitmiş gibi gözüküyordu. Bütün bunlara karşın elenmeyi haketmedik'' diye konuştu. Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi. Biliç, yarın yeni bir güne başlayacaklarını, biraz ağlayıp üzüleceklerini, ancak yaşamın da sürdüğünü sözlerine ekledi.
13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın çeyrek finalinde, Türkiye'nin Hırvatistan'ı penaltı atışları sonucu yendiği maçı ABD'de canlı olarak yayımlayan ESPN Televizyonu, karşılaşmanın bitiminde, ''Viyana kenti, 1683'teki Viyana Kuşatması'ndan bu yana bu denli büyük bir mücadele yaşamadı'' yorumunu yaptı.
Türkiye'nin, şampiyonada arka arkaya 3. kez bir mucizeyi gerçekleştirerek son anlardaki golleriyle maçların kaderlerini değiştirdiğini vurgulayan ESPN yorumcusu, ''Türkler'in gücünü, cesaretini ve yorulmazlığını selamlıyoruz'' dedi.
ESPN, kaleci Rüştü Reçber'i maçın kahramanı olarak nitelendirdi.
A Milli Takımımızın Hırvatistan'ı penaltılar sonucu yenmesinden sonra Başbakan Erdoğan soyunma odasına indi. Terim'le kucaklaştı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Hırvatistan arasındaki 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı sonrasında, çok mutlu olduğunu ve galibiyetin ''çileli bir mücadeleden sonra'' kazanıldığını belirterek, ''Eşim ağlayarak beni aradı. Ülkemizin bu galibiyete ihtiyacı vardı'' dedi.
Karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek teknik heyeti ve futbolcuları tek tek kutlayan Recep Tayyip Erdoğan, ''Sizlerle gurur duyuyorum. Bu galibiyet milletimiz için çok önemliydi. Hepinizi tebrik ediyorum'' diye konuştu.
Çok mutlu olduğunu, hiçbir zaman umudunu yitirmediğini belirten Erdoğan, ''Hırvatistan'ı çileli bir mücadeleden sonra yendik. Karşılaşma 1-0 olduğunda da umudumu yitirmedim. Semih'e top geldiği an gol olacağını anladım'' dedi.
Eşinin kendisini ağlayarak aradığını ifade eden Erdoğan, yarı finalde de milli takımla birlikte olacağını söyledi.
Bu arada Erdoğan'a, stattan ayrılışı sırasında gurbetçiler büyük sevgi gösterisinde bulundular.
Fatih Terim A Milli takımın son saniyesine kadar galibiyet için mücadele ettiğini ve takıma penaltı çalıştırmadığını belirterek oyuncuları böyle bir psikoloji içine sokmak istemediğini söyledi. Terim bu takımın unutulmayacağını söyledi.
İstanbul Bağcılar'da yarı final sevinci magandaların gölgesinde kutlandı. Bir vatandaş evinin çatısından otomatik silahla ateş açtı, havai fişekler ateşlendi.
Bağcılar'da yarı final sevinci magandaların gölgesinde kutlandı. Bir vatandaş evinin çatısından otomatik silahla ateş ederken, bir annenin ise yakın mesafede bulunan binalara aldırış etmeden ard arda hava fişekleri ateşlemesi dikkat çekti.
Türkiye-Hırvatistan maçının ardından Türkiye'nin yarı finale yükselmesi kutlamaları sırasında yine maganda dehşeti yaşandı. Bağcılar'da maç sonrasında savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı. Dama çıkan bir vatandaşın, otomatik bir silahla ard arda 18 el ateş edilmesi dikkat çekti.
Bu arada cadde ve sokaklarda silah sesleri ve maytaplara rağmen 2 yaşındaki çocuğu ile kutlamalara katılan bir anne, tehli***e aldırış etmeden sevinmeye devam etti. Evinin balkonunda yarı final kutlaması yapan bir aile ise, yakında bulunan evlere rağmen havai fişekleri ateşlemesi dikkat çekti.
Çocuğu ile silah seslerine aldırmadan kutlamalara katılan vatandaş ise, "silah atılmasına rağmen çocuğunuz için tehlike oluşturmuyor mu?" sorusuna, "Olsun be her şey olsun. Bu memlekete her şey yakışır" derken, bir başka şahıs ise aynı soru üzerine, "Türkiye için hayırlı olsun" dedi.
Mersin'de Milli Takım'ın galibiyetinden sonra vatandaş sokaklara döküldü. Sevincin coşkusu ile kullanılan silah yüzünden biri çocuk iki kişi yaralandı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
A Milli Takımın zaferine yine kan bulaştı. Mersin'de galibiyet sonrası yaşanan sevinç coşkusuna silah sesleri karıştı. Biri çocuk iki kişi yaralandı.
Mersin Siteler mahallesi 5653 sokak, tozkoparan Mahallesi 80788 sokakda havaya ateş açılması sonucu iki kişi yaralandı.