benim köpeğim var adı kont
Printable View
benim köpeğim var adı kont
Evimde kanarya ve tavuklarım var. Ayrıca akvaryumda bulunmakta.
odada bir bataklık camışı mı beslesek acaba.ya da bir su aygırı..:yawn: kedilerin köpeklerin evin içinde olmalarını doğru bulmuyorum.bir sürü bakteri tenya taşıyan hayvanların evde ne işi var.kıllarının yere dökülmesi bile tehlikle.
bizimde bi kedimiz var evde hayvan beslemek merhamet duygusunu cogaltır diye düşünüyorum
benimde kangal köpegim var arkadaslar
benim terier cinsi bir süs köpeyim var ama çok yaramaz
Aralık vermeden 30 yıl güvercin yetiştirdim,profosyenel olarak.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.Akvaryumum var,tetra cinsi balıklarımla vakit geçiriyorum artık.Fırsat olursa tekrar güvercin yetiştirmek isterim tabiiki.
bende balık var akvaryumda beştane renkli renkliler
bende sarı muhabbet kuşu var adını kızım koydu (limon)şu andada omuzumda ona ıslık çalmayı öğrettim ben nasıl çalıyorsam aynısını yapıyor on kelimelik arşivi var en güzel söylediği kelime aşkım babiş akşam işten geldiğimde benim geldiğimi anlıyor daha kapıdan girmeden öğrettiğim ıslıkla ciyak ciyak bağırıyor
hayatta ençok olmasını istediğim şeyde hayvanların dillerinden anlamak çünki bizinsanlar bir şekilde derdimizi sıkıntımızı sevincimizi söyleyip anlatabiliyoruz onlar öyle değil onlarında sıkıntısı hastalığı derdi olur onların konuşmasını anlayıp ilgilenmek isterdim hani derler ya ağzı var dili yok
Benim çocukluğumdan beri kedilerim, bıldırcınım, köpeğim oldu. Şu an iseAlıntı:
9 u japon 2 si vatoz 11 balığım var.
japonlar çok tatlı. vatoz bazan onları kovalıyor. Seyretmesi eğlenceli oluyor.
Hastalanıp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insanı çok üzüyor.
Ama, hayatın gerçeği bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatın bu en büyük gerçeğine de alıştırıyor.
Diğer yandan yukarıya alıntı yaptığım arkadaşı yanlış anlamadıysam, insanlar konusundaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Üstelik hayvanları tanıdıkça
insanları sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. İşte en somut örneği, yaşamaya başladığımız çevre felaketleri. Bunlara insanlar mı yoksa hayvanlar mı yol açıyor...::bangin: