Arap ülkeleri neden daha susuyor..neden bu vahşete göz yumuyorlar
Printable View
Arap ülkeleri neden daha susuyor..neden bu vahşete göz yumuyorlar
İRAN her an mudahele edebilir
o kadar saçma bir tartışmanın içindesinizki.
sanki hepiniz dünyanın bekçisi olmuş sen haklı sen haksızsın yarışmasına girmişsiniz.
israilin orantısız güç kullanmasını hepimiz tenkit ediyor ve lanetliyoruz ölen onca çocuk, kadın ve masum insanların görüntüleri hepimizin içini parçalıyor.
Türkiye elinden gelen diplomasiyi zaten yapmaya çalışıyor, daha ne ne bekliyorsunuz,
koskoca arap alemi seyirci kalırken en çok çaba gösteren yine türkiye. kalkıp israile harpmi ilan edelim yani.
Olayın birde hiç konuşulmayan arka yüzü var. kardeşim sen niye elindeki uyduruk kaydırık füzeleri israile atıp onu tahrik ediyorsun. kimler var bunun arkasında hangi güçler, sen israile füze atacaksın israil vatandaşlarının hayatlarına kastedeceksin. 1 düşünün güneydoğuda 1 askerimiz 1 vatandaşımız pkk tarafından öldürülünce neler hissediyorsunuz. öyle vatan millet edebiyatı ile bu işler olmuyor beyler her kez yerini bilecek. en azından yapılan bir yanlışı tenkit ederken başka kimseleri suçlamayalım.
bunu 60 yil once dusuneceklerdi kendi dusen aglamazmis buda benim gorusum ... herkeze saygilar
İsrail şimdi de güya yasaklanmış olan misket bombalarını kullanıyor. Bu bomba atıldıktan sonra devamlı parçalara bölünerek daha çok sivil halk öldürür. Ama kendilerine medeniyetin beşeği olarak olarak gören iki yüzlü devletler ise ya seyrediyor, ya da İsrail'in meşru savunması diye alçakça yapılan soy kırıma eşlik ediyorlar. Yazıklar olsun, yazıklar. Elbet "keser döner, sap döner; birgün olur hesap döner". Ama keseri, hesabı döndürecek yürekli yöneticiler lazım. Ara ki bulasın!
Saygılar.
Sevgili kardeşim ben yazımda sana cevap verme demedim sert çıkma dedim benim nasıl bir insan olduğumu biliyormusunki çalıp çırpanlara rahmet okuyorsun diyorsun sağcı olsun solcu olsun kim çalıp çırpıyorsa ona bin defa lanet olsun kitap okuma meselesine gelince ben her türlü kitabı okur her türlü müziği dinlerim aziz nesin örneğin ik çocuğun mektuplaşmasını anlatan şimdiki çocuklar harika kitabı en sevdiğim kitaplardan biridir onuda okurum abdülkadiri geylani hazretlerinin hakkı arayanlar kitabınıda okurum selda bağcanıda dinlerim uğur ışılak ıda dinlerim herkesin fikrine saygı duyarım ama kimsenin kimseyi ezmesinide kabul edemem 1957 temmuz doğumluyum yani aslan burcu borçlara inanıyorsan SELAMLAR
Adolf Hitlerr büyük adammış. bunu şu son 10 günde çok iyi anladım..
zamanında şu yahudileri sabun yapmakla iyi etmiş.
meyerse o zamanında herşeyin farkındaymış..
bunları diyeceğim bile hiç aklıma gelmezdi...
Basri kardeş, senin yazı bana yıllar önce vardığım bir yargımı hatırlattı. Dünya, Yahudi soykırımınıda, tıpkı bugün olduğu gibi, trene bakar gibi seyretti. Ve İsrail, kanı bitlenince ve o zamanki suskunluğunun bedeli olarak ABD arkasında durunca tüm dünyadan hıncını alıyor. İsterseniz o zamana dair filimleri belgeselleri izleyin veya kitapları okuyunBunun böyle olduğunu göreceksiniz. O zamanlar Hitlere söz geçiremiyen dünya şimdide İsrail'e söz geçiremiyor. Utangaç kınama demeçlerinin dışında birşey göremiyoruz malesef bugünkü soykırımın durdurulmasına dair.
Saygılar.