hadiseye çok teşekkür ediyorum harika bir müzik yaptı. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlış tepkiler. bende hadisenin birinci olacağına inanıyorum
hadiseye çok teşekkür ediyorum harika bir müzik yaptı. çekemeyenler tepkisini gösterdi zaten. ama bunlar yanlış tepkiler. bende hadisenin birinci olacağına inanıyorum
kendi folklorümüzü dünyaya tanıtacağımıza yozlaşmış bir avrupa medeniyetini taklit etmeye çalışıyoruz.önemli olan derece almak olmamalı kendimizi olduğumuz gibi kabul ettirmek için yarışmalıyız.avrupanın bizi istediği istediği gibi değil kendimiz gibi olursak sesimizi duyurabiliriz.
:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: bu şarkıda ne gibi ahlaki çöküntü pisilik utanmazlık veya argo bir kelime var arkadaşım konuyu ne taraflara çekmeye çalışıyorsun onuda anlamış değilim bununlada gurur duyuyormuşuz yazıkmış da yazıkmış bir yarışma var o yarışmaya bir sanatçı katılacak ve katıldı çok da başarılı dünyanın kullandığı bir dil olan ingilizceyi çok da iii kullanıyor her şeyi görmek istediğiniz gibi görmeyin!:mad2:
dili rengi ırkı bir tarafa koyalım
Hadise'nin arkasında olalım ve mayıs ayında kazanacağımız
eurovision 'dan sonra İstanbul 2010 kültür başkentinde nasıl
bir final organize edecez bunu düşünelim...
Tebrikler HADİSE...
Anketimiz kapanmıştır..