bu arada her gun gercekleşen turkcell kampanyalarını buradan takip edebilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Türkiye'nin Her Tarafını Dolaşıyorum.sadece Turkcell Ile Her Noktadan Sorunsuz Görüşme Yapabiliyorum.onun Için Her Zaman Her Yerde Turkcell Diyorum.:45:
vodafone hem kaliteli hem ucuz.avea sınırsız kampamyasında çoğu insan konuşamamış.turkcell desen pahalı en iyisi vodafone
Vodafone
ben turkcell kampüslüyüm.ancak hangisi avantajlı derseniz avea derim.
bende 2 hat var ikiside Turkcell ama avantaj olarak avea yı goruyorum
Türkcell...Gerisi maceracell...
Ben zamanında hem telsim ve hem de Turkcell kullandım...Ama bu kampanya numaralarını hiç sevmedim.
Yani;sakaldan kesip,bıyığa ekleme işlerini...
Arkadaşın birtanesi başlarda yazmış;bunlar hep bana,Rabbena hesabı çalışırlar...
Mutlaka kullanmak zorunda olduğumdan da (günümüz şartları) ve mutlaka kullanmak zorunda olan varsa,Anadoluyu baştan kesfetmeye gerek yok diyorum ve "TURKCELL"i öneriyorum...
Yıllardır,diğer operatörlerin,paramızla kahrını çektik...Ama TURKCELL ile hiç kahır çekmedim...
Sadece paramı ödedim...
Yoksa siz daha "şebeke bulamadınız mı?"diye de sormak istiyorum,doğrusu...
İnkâr etmemek lazım...
Hatta,inanın,rakipleri bile "TURKCELL"in izinde...Çün ki;onlar da "büyük kim?"iyi biliyorlar...
Ehhh.Nasıl reklâm ama...Artık bir yıl "bedava" hakkettim,san ki...?
TURKCELL'e yakışır...;)
Tam 10 yıldır,hakkımızla,hakettiklerimizi verdi...Ben memnunum..Macereya gerek duymuyorum.Hele de şu kaos ortamında..:45:
bende 4 yıldır turkcell kullanıyorum bugüne kadar bir çok avantaj ve kampanyalarından yararlandım çok az bir darbem olmuştur turkcell yana sıkı bir kampanya takipcçisimdir genel olarak turkkcell tek tercihim
2000 yılında telsim faturalı hat aldım biriki ay kullandım ama baktım heryerde çekmiyor veya kesik kesik geliyor hemen değiştirdim-türksel aldım şimdi memnunum,-saygılar