Ya arkadaşlar kesin açiyormu bu sistem yok mu kullanan kesin bir şey söylesin..
Printable View
Ya arkadaşlar kesin açiyormu bu sistem yok mu kullanan kesin bir şey söylesin..
Arkadaşım birincisi büyük harfle yazı yazma ikincisi internette proğramı biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın fikir sahibi olursun cccam server bu proğramla tatmin edici çalışmıyor bazılarında hiç çalışmıyor cccam serverden tam randımanlı olarak faydalanmak istiyorsan linux tabanlı net'li bir cihaz almak zorundasın.Forum kurallarını ihlal etme.
arkadaşlar elimde newcamd server var tüm ayarlar tamam ama pc ile cihaz bağlı değil truman share deki main seçeneğinde " nc connection status " var orda 1 şıkkı sürekli sabit yanıyor 7 şıkkı ise yanıp sönüyor bu bahsettiğim şıklar yeşilleniyor acaba bu ne anlama geliyor rs 232 kablosu ile uydu ve pc yi birbirine bağlasam keyler gelir mi?
acil cevap bekliyorum
slm aleyküm bende cccam server var ilk truman share programını kuallandım şifreleri açtı dha sonra ne oldu da keyler gelmedi ecm data lar değişiyor ama odd even ler gelmiyor acaba server dan mı kaynaklıdır??
tşk emeğinize sağlık
gerçekten de çaışan bi sistem.. dahada hızlı olabilir...
dosyayı indiriken hata veriyor yinede teşekkürler
ben geçende denedim ama 5-10 dk açtı ama sonra açmadı. herhalde serverın free olduğundan kaynaklı yoksa çalışan bir sistem...
paylaşım güzel olmuş...
ama cihazlarda uçmuş....