-
türkiyemin gerceği bu bundan rahatsız olanlar bir iki uyarı yaptılar ama fayda etmedi ama bazı gercekleri üstüne basa basa anlatmalarını isterdim gercekleri zor görür hale geldik bölünmüş türkiye ankaranın göbeğinde pkk apo kongreleri bunların üzerinde biraz daha durulmalı ama bunada şükür diyorum bu memleketin polat gibi adamlara ihtiyacı var yoksa işimiz çok zor
-
merhaba .tabiki bazen saçmalıyorlar 3 tane adam herşeyi temizliyor gibi görünmesi saçma.ama gündemlerde olmayan olaylarda değil bunlar. silah kaçakçılığı.keza eroin.türkiye üzerindeki oynanan oyunlar .en yakın örneği ergenekon.herşeyi açıklıyor.iskenderin bulunduğu makam ve devletin yapısı herşey ortada.ne dersiniz
-
Kurtlar vadisi
bizim zamanızda Cüneyt Arkın vardı. Bir tek kılıcı ile kaleyi fetheder bir çizik yara almadan kızı kurtarır dı.bizler o zaman neredeyse gerçek sanırdık. ama Kurtlar vadisi tamamen bir hayal ürününü tamamen saçmalık insanlara hiç bir şey veremeyen basitçe hazırlanmış insanların kafasını karıştırmaktan başka bi şeye benzemeyen bir dizi..
-
severek izliyoruz ismet abi sizide bekleriz:)
-
ana göre yansıtıyor turkiyenin guncel konuları işleniyor
-
valla arkadaşlar bana göre çok saçbir filim neden ? 1. türkiyenin gerçeklerini anlatıtormuş ben bunların alasını biliyorum 2.arkadaş her cuma arkadaşlarıma soruyorum hacım dün akşam kaç kişi öldü diye nedir kardeşim bu şiddet yeter kardeşim öldüre öldüre adam bırakmadılar memlekette valla :wave:
-
Arkadaşlar Anket sona ermiştir ilk mesajda sonuçları alabilirsiniz
selametle