Sarı-lacivertlilere 3 yıllıkimza atan Bekir, "Fenerbahçe'ye transferim ocak ayında gerçekleşecekti ama olmadı" dedi. Tecrübeli oyuncu, "Demek kişimdi olması gerekiyormuş. Eski kulübüm Gaziantepspor'a, şehre ve taraftara bana verdikleri emek ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
25-06-2009, 18:29
sarıkanarya_41
Poulsen'in direnci kırıldı
Juventus ile anlaşan F.Bahçe, Danimarkalı ön liberoyu da ikna etti. İtalyan spor gazetesi Tuttosport, "Poulsen'in Juve'de kalma hayalleri sona erdi. F.Bahçe, Danimarka'ya çıkarma yaparak Christian'ı ikna etti" diye yazdı. 29 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta içinde eşiyle İstanbul'a gelerek imzayı atacağı iddia edildi. Böylece F.Bahçe ön libero sorununu da çözmüş olacak.
25-06-2009, 18:30
sarıkanarya_41
Lugano defteri kapanıyor
F.Bahçe sözleşme yenilemeyen Lugano defterini kapatıyor. Poulsen ve Onyewu'da imzaya yaklaşan F.Bahçe'de 8 kişilik yabancı kontenjanı doldu. Bu nedenle Lugano'nun kalma ihtimali ortadan kalktı. F.Bahçe yeni yabancı almak isterse eldekilerden birini göndermek zorunda.
26-06-2009, 17:43
sarıkanarya_41
Poulsen Fener'i reddetti
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İtalya'nın Juventus kulübüyle sözleşmesi devam eden orta saha oyuncusu Christian Poulsen'in, Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul etmediği bildirildi..
Tuttosport'un haberinde, Poulsen'in futbol hayatına Türkiye'de devam etmek istemediğini söyleyerek Fenerbahçe'de forma giymeyi reddettiği belirtildi.
Haberde, Juventus'a Sevilla'dan geçen yıl gelen, ancak düzenli forma giyemeyen Danrimarkalı futbolcuya, başka bir takıma gönderileceği ve Fenerbahçe ile bu konuda görüşüldüğü bilgisinin kulüp tarafından iletildiği, ancak oyuncunun İstanbul'a gitmeye sıcak bakmaması nedeniyle anlaşma sağlanamadığı kaydedildi.
Gazete, Poulsen'in, ''Fenerbahçe'nin teklifi beni gururlandırdı. 4 milyon avro az para değil. Ancak durumumun parayla ilgisi yok. Juventus'da kalmak istiyorum'' şeklindeki sözlerine de yer verdi.
Tuttosport, Juventus'un, gerçekleşmesi halinde transferden 7,5 milyon avro elde edeceği bilgisini de aktardı.
Juventus Teknik Direktörü Ciro Ferrara, gelecek yılki planları dahilinde Danimarkalı orta saha oyuncusunu düşünmüyor. İtalyan ekibin, Poulsen'in oynadığı mevki için Real Madrid'den Mahamadou Diarra'yı almak istediği belirtiliyor.
26-06-2009, 17:44
sarıkanarya_41
Onyewu yüzde 99 Fener'de
Fenerbahçe, ABD Milli Takım formasıyla, Konfederasyon Kupası'nda harikalar yaratan Onyewu'da mutlu sona ulaşıyor. Asbaşkan Ali Koç, 1.94 boyundaki stoper için yapılan görüşmelerin bitmek üzere olduğunu belirterek "Onyewu yüzde 99 Fenerbahçe'de" dedi. Belçika'nın Standard Liege takımında oynayan Onyewu, önceki gece 2-0 kazandıkları Konfederasyon Kupası yarı final maçında İspanyol golcülere nefes aldırmamıştı.
12'den vurduk
ABD'nin Konfederasyon Kupası'nda finale çıkmasında büyük rolü olan dev stoper, 1 Temmuz'da bekleniyor.
Duvar gibi adam
F.Bahçe'nin prensipte anlaştığı ve 1 Temmuz'da imza için İstanbul'a beklediği Onyewu, İspanya maçında herkesi hayran bıraktı. Konfederasyon Kupası'nda ABD'nin 2-0 kazanarak finale çıkmasında büyük rol oynayan 1.94'lük stoper, son Avrupa Şampiyonu, yenilgisiz İspanya ataklarına adeta tek başına duvar ördü. 1 Temmuz'da Standard Liege ile sözleşmesi bitecek 27 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a bekleniyor.
Ona bayılırlar Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerin İspanya maçında izledikleri Onyewu için Daum'u arayıp, "Keşke imza attırsaydık. İnşallah sorun çıkmaz" dedikleri de öğrenildi. Yıldırım'ın, "Lugano'yu taraftar çok seviyordu ama Onyewu'ya bayılacaklar" ifadesini kullandığı da belirtiliyor. Nijerya asıllı, ABD ve Belçika vatandaşı Onyewu, 2006'da Belçika'da en iyi yabancı, ABD'de de yılın futbolcusu seçildi. Emre BOL
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
26-06-2009, 17:45
sarıkanarya_41
Ze Roberto yola çıktı
Bayern'in "1 yıllık imza" teklifine kızan 34 yaşındaki sambacının rotası Kadıköy.
F.Bahçe, "Rüya takım"a rüya gibi bir ismi kazandırmak üzere. Alman basını, başkan Aziz Yıldırım ve Daum'un transfer listesinin başında olan Ze Roberto'nun rotasının İstanbul olduğunu yazdı. Bayern Münih ile sözlemesi sona eren ve Alman ekibinin "Bir yıllık imza atalım" teklifine sinirlenen 34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Teklifleri değerlendireceğim" diyerek ipleri kopardı. Şu anda tek sıkıntı, Ze Roberto'nun menajerinin Juan Figer olması.
KÖLN'E 'HAYIR' DEDİ
Lugano'nun da menajeri olan Figer'i uzlaşmaz tutumu nedeniyle başkan Aziz Yıldırım defterden silmişti. Figer'in, Ze Roberto'yu isteyen Köln'ü, "Bütçeniz yetmez" diye geri çevirdiğini yazan Kölner Expres, "Daum, Bayer Leverkusen'den eski oyuncusu ile görüştü. Prensipte anlaştı. Şimdi iş transferin maliyetinin masaya yatırılmasına kaldı" yorumu yaptı. Forvete dönük orta saha oyuncusu Ze Roberto iki ayağını da iyi kullanıyor. Deniz DERİNSU
26-06-2009, 17:46
sarıkanarya_41
Sercan bizimdir
Başkan Yıldırım, Bursa'nın "Avrupa'dan teklif var" sözüyle fiyatı artırma tuzağına düşmemeye kararlı.
ACELE ETMEYECEĞİZ
F.Bahçe, Sercan için teklifini verdi ve beklemeye başladı. Önceki akşam Bursaspor Başkanı İbrahim Kızıl ile buluşan Aziz Yıldırım bonservis için teklifini 5.5 milyon euro'ya kadar çıkardı. Pazarlık masasına 9 milyon ile oturan, 7 milyona kadar düşen Kızıl'ın, "Avrupa'dan teklif var" sözüne de Yıldırım resti çekti:
GÖNLÜ F.BAHÇE'DE "Teklif varsa satın" diyen Yıldırım, "Bu rakam son. Belki gözden çıkardığımız bir ya da iki oyuncu da verebiliriz. Kararınızı verin. Sercan'a bizim kadar parayı kimse vermez" sözleriyle toplantıyı terk etti. Sercan'ın gönlünün F.Bahçe'de olduğunun bilinmesi de bu transferin biteceğinin işareti olarak yorumlanıyor.
26-06-2009, 17:46
sarıkanarya_41
'Gelmem' demedim
Yönetimin ikna etmek için Danimarka'ya kadar gittiği Poulsen, "Ben F.Bahçe'ye gelmem demedim. Kızgınlığım Juventus'a. Beni bu kadar kolay başlarından atamazlar" dedi. 29 yaşındaki ön liberonun F.Bahçe'nin teklifine çok sevindiği, alacağı rakamı da "süper" diye nitelediği belirtiliyor. Danimarka basınına göre Poulsen, Juve'yi biraz uğraştırmak için böyle davranıyor.
26-06-2009, 17:47
sarıkanarya_41
4 yıl buradayım
CSKA'ya verileceği konuşulan Deivid, "F.Bahçe ile 4 yıl daha sözleşmem var. İstanbul'dan ayrılmam" dedi. Brezilya'da Globo gazetesine demeç veren sambacı, "Santos'tan teklif aldım, 'belki 4 yıl sonra' dedim" ifadesini kullandı.
26-06-2009, 17:47
sarıkanarya_41
Sola yeni aday Juan Vargas
Sol açık arayan F.Bahçe'nin gündemine Fiorentina'nın Perulu yıldızı Juan Vargas geldi. 26 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibinin 10 milyon euro bonservis istiyor. 2013'e kadar sözleşmesi bulunan Vargas geçen yıl 27 maçta 3 gol attı. Asbaşkan Gino Salica, Vargas'ın "satılmayacaklar" listesinde olduğunu söyledi.