hasan kardeş hiç canını sıkma sen. resmin bütününe bakmak lazım.
Her türk gibi bayrağımıza saygı göstermiş ve bu olayı bu kadar büyültmemek lazım.
Eğer ak parti kıbrıs türktür bölünmez deyip çözüm yolunda hiç bir şey yapmasaydı,
(Ak parti iktidara gelinceye kadar zaten kimse tanımazdı kıbrısı)
güneydoğuda çözüm yerine ergenekon gibi illegal yapılar oluşturup faili meçhul cinayetler işleseydi,
(Her gün vatan evlatlarının ölmesi dahamı iyi, ama çözüm önerisi olmayanlar için bu daha iyi herhalde, muhalefetten bir çözüm önerisi duydunuzmu! tenkitten başka...)
ermenilere ölüm deyip barış yolunda adımlar atmasaydı.
(Etrafımızda düşman ülkelerle çevrilmiş bir dünyada yaşamak bazıları için daha mantıklı herhalde.)
Devletin ekonomisini düzeltmeyip diğer hükümetler gibi bankaları hortumlasaydı,
Hastalanıp sigorta kuyruklarda tedavi olup ilaç almak içingünlerce kuyrukta bekleseydik,
İnan burdaki bu tür olaylara vatan millet edebiyatı ile bakan kişilere daha iyi yaranırdı.
Bende yazılanlara bakıyorumda kişilerin milli hislerini öne çıkaran yazılar.
Ben olaylara başka bir pencereden bakıyorum.
Düne kadar bize düşman olan suriye ile bu gün ilişkilerimiz o kadar iyi bir düzeydeki aramızda vizeyi bile kaldırdık,
İran ile iyi ilişkiler içerisindeyiz, Irak ile aramızdaki düşmanlıkları kaldırıp çok iyi ilişkiler kurma yolundayız, yukarıda azerbaycan ve gürcüstan ile zaten iyi ilişkiler içerisindeyiz. (Ama bazıları popilist politikalar uğruna bu ilişkiyi bozmak için ne mümkünse yapıyor)
geriye bir ermenistan kalıyor. Ondada bazı adımlar atılıyor. Düşünün bakalım bu dairenin içinde kimler var, türkiye istemese orda yaşamak mümkünmü. hiç sanmıyorum. zaten kuyumuzu kazmaya hazır bu ülkelerle iyi ilişki kuramazsak sorunlarımızı nasıl hallederiz.
ülkeler ileriye dönük politikalarla yönetilir, vatan millet edebiyatı ile değil. dış politika akıl ister çözüm ister, Bunca sene gelen hükümetler sorarım sizlere deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp çözümsüzlüğü çözüm gibi gösterdiler. neyi hallettiler. kocaman bir hiç! bolca düşman ülkeler yaratmaktan başka.
ben ak parti hükümetinin bu politikalarını beyeniyorum ve onaylıyorum.
Bazı hatalarıda olmuş olabilir ne zaman ak partiden ülkemi daha iyi yönetecek bir siyasi parti gelir onu desteklerim. ben başka bir siyası kuruluş göremiyorum. ya sizler varmı acaba yazında bizde bilelim.
Hepinize Saygılar.