veysel kardeş gönlüm seninle her dediğine imzamı atarım saygılar
Printable View
veysel kardeş gönlüm seninle her dediğine imzamı atarım saygılar
Demokratik açılımla ilgili başbakanımız sn. Tayyip Erdoğanın sanatçılarla yaptığı konuşmayı dinledim. Bence bu ülke insanı demokretikleşmek ne demek, insan hakları ne demek, İnanç ne demek, Başkalarının haklarına saygı duymak ne demek, onu öğrenmeleri lazım.
Bir takım inançlar, düşünceler, Fikirler, bizlere ne kadar ters gelsede saygı duymak mecburiyetindeyiz. Senin düşüncen, inancın, fikrin doğru değil benimki doğru dediğimiz sürece bir yere varamayız. İnsanları bir araya getiren, asgari müştereklerde paylaştıkları konulardır. herkezin aynı düşüncede aynı inançta her konuda aynı fikirde olması mümkünmüdür. Sanatçılar topluma mesaj veren, topluma yön veren değerli insanlardır. Toplumun bilinçlenmesi konusunda bu hükümetin desdeklediğim çalışmalardan biri.
hepinize saygılar.
arkadaşlar fikirlerimizi kırıcı uslup kullanmadan söyleyelim açtıgım konular genellikle gündemin yakından takip ettiği ve birbirimize gerekli olan konular hepimizi ilgilendiriyor
benim iktidarı ve ya başka bir oluşumu savunduğum yok ama anayasa kitabını fırlatanlarıda gördük özel kuvvetlerinin parasını 25 yıl amarikanında ödediğini duyduk bu ülkeyi 80 lerde sağcı solcu 90 larda alevi sünni şimdi laik anti laik diye bölmeye çalışıyorlar biraz araştırırsan pkk 80 darbesinden sonra çıktığını bulursun ama sen diyorsun ki TÜRKİYE nin en büyük değerlerinden biri ergenekoncu diye sorgulandı bana kalırsa cumhurbaşkanı.başbakan,millet vekilleri genelkurmay başkanı,hakimler,savcılar hepsi suç işlediyse yargılanabilir.kimsenin suç işlemeye yetkisi yok dünyada kimsede yargılanamaz diye kanunda yok benim demek istediğim kim neyi istiyorsa ona inansın kim ne giymek istiyorsa onu giyinsin ama kılık kıyafette çalıştığı kurumun kuralı ne ise ona uymak şartı ile ama meclisteki uymsuzluk bizlere yansıyor onlar mecliste kutuplaşıyor biz dışarıda sonuçta bu kutuplaşmanın zararını yine biz çekiyoruz bu vatan hepimizin bu vatan yıkılırsa altında hepimiz eziliriz o yüzden ne meclisteki vekillerin ne gazetecilerin ne de diş kuvvetlerin oyununa gelip bölünmememiz lazım saygılarımla
alperen zaten bu dediklerini bende sonuna kadar savunuyorum yanlız yanlış anladığın bir husus var zannedersem ben değer olarak rahmetli türkan saylandan bahsettim lösemi hastası artık gün sayan t.c en büyük aydını olarak görülen bir insana bunu layık görmemek gerekirdi yoksa dediğin gibi herkes yargılansın yargılansın ama birilerinin lafı ile yaptırımı ile yargılanmasın yargı ve adaletin hür iradesi ile yargılansın saygılar
türkan saylan olayı bana göre tamamen kurmacaydı o kadının hastalığını pozisyonunu ve aşagı yukarı ömrünün son günlerinde oldugunu biliyorlardı o sebeple olayı hararetlendirmek babında düğmeye basıldı kaç kişi aldılar içeri hepside hasta başkanent üniversitesi rektörü değerli insan mehmet haberal kötü hastaymış bence bilerek alıyorlar ölüyor salıyorlar
zaden enbüyük dert o 8 yıl önce ne dediler biz gelince dokunulmazlıkları kaldıracağız milletvekillerini başbakan değilde halk sececekti ne oldu yalan oldu başsavcıyı zan altında bırakmak kolay askeri sıkıştırdığını düşünmekte kolay ama secimler yaklaşınca bize yaklaşmakta bukadar kolay olur mu bilemem o yüzde iş bize düşüyor gecen ismail ağa cemaatı konuşılmaya başlandı hemen fener rum patrikanesi ruhban okulu alevlendi neden dert biziz işsiz borclu birsürü insan var biz gercekten düşünülsek bu lafları konuşmamaza gerek kalmaz gibi mehmet diye bir ingiliz vatandaşı son zamanlarda amerikalıyı boşayıp evlenen bir bakan var zamanında türkiyeyi batıran adam yabancıların yatırımlarını kontrol ediyordu o amcanın okul arkadaşları aynı dönem biri pakistan maliye olması lazım biri ırak ta görevli demeye calıştığım biri bizden daha fazla bizim hesapımızı yapıyor bizi de keriz yerine koyup sağcı solcu laik dinci diye istediği zaman catıştırıyor alperenin dediği gibi çok dikkat etmek lazım