Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.
Printable View
Ellerine sağlık hocam teşekkür ederim.
Turkca kullanım kılavuzu var az sonra hemen paylaştan verecem ( 7 mb büyüklügünde oldugu için forum almaz bu dosyayı:)).Bir başka siteden almıştım daha önce pc arşivime baktım bir bir anlatmaktansa umarım faydalı olur.Alıntı:
ilyascekin Nickli Üyeden Alıntı
ellerine sağlık paylaşım için saol
serkan ustam o kelimeyi kullanan arkadaş HG842 DEĞİL O ALINTI YAPARAK CEVAP VERMEYE ÇALIŞMIŞ ama alıntıyı tam yapamadığından sanki kendi yazmış gibi gözüküyor o sadece cevap vermiş orada bi yanlış anlaşılma olmasın :nono:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Yazıları kalın yazmaya çalışmış mesaj alıntı degil iyi bakınöyle bir mesaj yok konu içinde:10_1_117Alıntı:
umuter Nickli Üyeden Alıntı
bu mesajı yazmadan önce okudum vardı ilk başta ben cevabı yazacağım sırada o mesajı yazan kişinin ismini yazacaktım bi baktım mesaj gitmiş ya kendisi sildi ya da başka biri sildi orasını bilmiyorum ama kesinlikle okudum yazan başkasıydı
Neyse kim yazdıysa ayıp etmiş .akşam akşam moralim çok bozuldu bu mesaja zaten :devilprv: :devilprv:Alıntı:
umuter Nickli Üyeden Alıntı
boşver moral bozmaya değmez sen millete yardımcı olmaya çalışmışsın bundan iyi ne olabilir ki elbette her zaman ki gibi memnun olmayan insanlar çıkar dünyada
Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.Bu programı daha önce başka bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam...Ve orada yine yanlış hatırlamıyorsam bu programla menü renkleri ve görünümlerini değiştirdiği söyleniyordu...Acaba bu programla böyle birşey yapmak mümkünmü eğer mümkünse biraz anlatabilirmisiniz...Ben grafiklerde biraz değişikliklik yapmak istiyorum...Bu değişiklik cihaza zarar verirmi siz böyle birşey yapmamı önerirmisiniz???Saygılar...