slm bende 42f5570 samsun led tv var bu uygulamayı kurmak istiyorum f serisi için anlatım yokmu videolu ip ayarı nasıl yapacam
slm bende 42f5570 samsun led tv var bu uygulamayı kurmak istiyorum f serisi için anlatım yokmu videolu ip ayarı nasıl yapacam
develop adıyla oturum ac smart tusuna bas en altta daha fazla uygulamayı tusla sonra en üstekı sagdaki secenekler olan yızıya gel ok tuşla cıkan menüde ıp yazan yere bas cıkan kareleri 91.203.212.202 gir sonra bir alta in skronize yere o***le yüklenmesine bekle şu an 7 tane uygulama yüklüyor.
es serilerinde çogu uygulamalar çalışmıyor çogu portallar çalışmıyor yutube start çalışmaz oldu yetkililer bi çare bulsun
Kurucam inşallah çalışır şimdiden teşekkür ederim çok işime yarıcak.
teşekkürler
guzel paylasım
Tsklerrrrrrrrr
Hocam yardimci olursaniz sevinirim ben flasha atim smart tusuna basiyorum program gozukmuyor nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz..
Teşekkürler paylaşım için
Arkadaşlar ALLAH Rızası İçin Bu Develop nasıl açılır bu program nasıl yüklenir resimli veya videolu bir açıklama yapabilecek varmı acaba ? samsung hub ta kırmızıya basıyorum hesap gir diyorum orda develop yazıyorum ama şifre giremiyorum sol alta bir yeşil logo geliyor bu kez de tv donuyor kapıtıp açtığımda herşey başa dönüyor yardımcı olurmusunuz
TV modeli : Samsung 46F7000
Teşekkürler...
bey ler smart tv 40pf7070 alalı 2 gün oldu nasıl yükleyecem bilmiyom ayarlara geldim smartta yeni kullanıcı oluştur yok
tesekürller ellerinize saglik cok süper
denlinen programi indirip dosyayi da acip usb ye attim samsung tv smart tv ye usb takiyorum ama nstreamLmod 2.54 programini bulamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
samsung 40f8000 smart tv de iptv özelliği varmıdır bilgisi olan arkadaş paylaşırsa teşekkür ederim.
nStreamLmod_2.54tr denedim smart hub görünmüyor:49:
usb den olmuyor arkadaş bende denedim ama tv usb deki bu buprogramı görmüyor. en basit yöntem develop la oturum açmak verilen ip girmek sekronize etmek şu an 7 tane uygulama yüklüyor. yok ben sadece bu uygulamayı yükleyecem diyorsan bir bilgisayar şart bazı proglamlar sayesinde yüklersin
arkadaşlar bana yardım edecek yokmu bilen .
şimdiden teşşekkürler
smart tv 40pf7070 led tv smart tv sinde yeni kullanıcı oluştur yok
güzel paylaşım
ben samsung kullanıyorum ama vestelde smart tvde bu kullanıcı oturum acma özelligi koymamaları şaşırtıcı tvnin diger menülerini bi araştır belki menü içnde menü olarak koymuş olabilirler. veya googlede araştır
IYI bakalim güzel miymis
güzel paylaşım
çok teşekkürler
Merhaba ben de 6500 serisi var USB ye yükledim ama tv görmüyor.teşekkürler
calışıyormu
umarım olur.
LG LA640S serisinde çalışırmı?
eyw...
teşekkürler
çalışır umarım
eyvallah tesekkürlerbakalimolacak mi
teşekkürler yapmayı deneyelim bakalım inşallah beceririz.
teşekkür
[QUOTE=Baldemir;670210]91.203.212.202 Ip ye nStreamLmod_2.54tr eklendi.Playerin tamamı türkçe
Samsung smart uygulamalarında çalışan bir sistem dosyayı rardançıkartıp usb atınız sonra tv takınız ,tv smart tuşuna basınız nstreamLmod 2.54
nstream lmod2.54 tr türkçe programdır yükleyin internetin tadına varın ne arasanınz var sinema portalları dizi portalları yabancı yerli ip tv dünyadaki bütün maçları seyret bir kaç sayfa önce nasıl yükleneceği ve ıp adresi verilmştir
1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 91.203.212.202 widgetin bulunduğu local veya sunucu ipsini yazın.
henüz denemedim çalışırmı acaba. usbden gösterilmiyor smart ekranında.
ona hiçbir açıklama göremedim.
Teşekkürler...
samsunglarin her modeline oluyor..hatta f serilerinde sifre vermenize gerek yok..ve hatta bir defa yapinca diger seferlerinde oturum acmadan apps yükleyebilirsiniz..dis ip yapmayin appsleriniz silinir..widgets programi kullanin..
buraya bir bak..yalniz burda internet ip ile yapilmis..sen tv ni pc yle kablosuz veya kabloyla baglayarak samywidget le yapmalisin..http://www.ullrich.es/faq-userappstore/samsung-russisch-tv-app/installation-user-apps-f-serie-2013/........resim 8 e kadar yap..9 dan sonrasini yapma,,widget.exe ac..server ip ni tv ye ver..nasil mi??.. appleri sec..resim 8 den sonra ip ayarlari,ip setting,simdi widgets.exe de asagida yazan server ip numarasini tv ne ver..sonra tv Synchronisierung bas..okadar..
..hub cik,oturum kapat..veya kapatma..tv kapatinca otomatikmen oturumda kapanir,,ayrica hub aktualite olmasinin appslerle bir alakasi yok,,yine calisir.bende en son bir hafta önce hub aktuell oldu appsler calisiyor..yada hubu fabrika ayarlarina geri getirin calisir..yada tv nizi hack lamalisiniz..FACTORYRESET:tongue:
o sekilde yaparsaniz appsleriniz silinir..dis ip degil ic ip kullanin..nasil mi?yukarida yazdim..o linke bir bakin,,ayrica sammywidget prog la olmali..webserver da baglanti sorunu yasarsiniz..:tongue:
tv ni resetlersen olur sanirim..normalde factoryreset yapmalisin tv ni hacklamalisin.. ama yeniysen hic ugrasma derim..eger samsung android cep varsa onunla kumanda et,,calisir,,samsung cebi once tv ne kabul ettir..sonra sifreleri ver veya oturumu ac..:tongue:
Tes bu bana lazimdi
bu proğramlar la filim seyretmek maç seyretmek internet ücretine ayrı bi yük getirirmi acaba
Teşekkürler:ty:
teşekürler
arkadaşlar komşumda samsung smart tv d 6000 var ne yaptıysa izleyemedi bazı iptv ler günceliğini yetirmiş kendi oluşturduğu iptv listesini nasıl yapabilir örnek
xnhd-http://79.143.81.174:8080/xnhd bunu manuel nasılıl girebilir
bi ara hangi poğramla olduğunu bilmiyorum url girebilmiş fakat kanal aktif olmamış şöye bi uyarı çıkıyormuş
uzak ara bağlantısı kurulamadı
Yeni Samsung Smart TV sahibiyim. Bir türlü bu dosyayı bulamıyordum...
nerden indiriyorsunuz nstreamlmod u
nstreamlmod nerden indirebiliriz arkadaslar bulamadim bi turlu