Smart TV ile deneyeceğim, emeğinize sağlık
Printable View
Smart TV ile deneyeceğim, emeğinize sağlık
Teşekkürler
Teşekkür ederim hocam
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkür ederim ellerine sağlık
Mi Stick
Teşekkürler
Hocam çok teşekkürler Stick Tv ip tv uygulamasında kullanacağım
Teşekkür ederim
vestel televizyonda kurulu olan ssiptv uygulaması için alıyorum.
teşekkür ederim.
tşekkklerrr
next 64 cihazda deneyecegim
Teşekkürler
androit tv ott navigatör ile kullanıyorum
teşekkürler
ellerine saglik abi
Teşekkürler
aynen hocam bu konudaki dosyayı attım görmedi,
bir sorumda ben tarım hayvancılık ile ilgili kanalları izlemek istiyorum bu ücretsiz kanallar var ************** bu 4-5 kanalı izlemek istiyorum sadece bunun için next64 cihazımda izlemek için m3u linki oluşturabilirmiyim yada nasıl yaparım çünki uydu alıcımda bu kanallar yok
hocam çok çok teşekkür ederim free iptv kısmından girip usb den yükleyi seçip oyle yüklemeliymişim ben joker kısmından girdiğim için kabul etmemiş şimdi oldu açıldı bütün kanallar gösteriyor çok teşekkür ederim :D
Değerli uyelerimiz yarın gece yeni güncel listeyi verecegim eposta yoluyla emailler atmanız gerek yok :) son hazırlıkları yapıyorum inşallah 01 ekim gecesi yeni dosya ile beraber aktif kanallara bakarız.Çalışmayan bazı kanallar var halen calısmazsa onları silecem kısaca BİZİ TAKİP EDİN :)
Teşekkür ederim. Epey aradığım dosyaydı
Açik alanda kanallarin isimlerini yazmayalim. GOOGLE DMCA ile arayi zor duzelttik kesinlikle kanal ve sanatcilara ait olan isimleri kullanmayalim GOOGLE AMCA aramalardan siteyi sileriz diyor.Bu konu tum herkese açik diğer konu var stabil linkler orada yazabilirsiniz. :emoji106:Alıntı:
Bize entresan sekilde taktılar adamlar illegal otesi seyler veriyorlar bizim sitede o kanallarin bas harfi bile yok 16 senedirde olmadi ama ne hikmetse biz goze batiyoruz digerleri illegal olanlar yurt dısından yayın yaptıklari icin sanirim onlari es geciyorlar :facepalm_sf:
teşekkürler samsung tv
Teşekkürler
Dostum Simba,
Ilk kez IPTV aldim ve bu forumu ilaç gibi buldum, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Kullanacağım cihaz Redline G50 HD. Piyasadakilerin en iyisi olmadığı kesin.
İşimizi görmesi için epey öğrenmem gerek galiba ama buradaki paylaşımlardan daha yararlısını göremedim.
Tekrar teşekkür ederim.
Lars
Slm programınız süpermiş ellerinize sağlık
Elinize sağlık
Teşekkürler
Sanba Usta eline emeyine saglik teşekkurler
Teşekkürler
Denenebilir
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Yenilikler 2 ci mesajda var dağ fare dogurmayacak cinsten oldu :) umarım begenirsiniz iyi seyirler herkeseAlıntı:
Çok teşekkürler, ellerinize sağlık
Bilgisayarda kullanmakta sıkıntı çıkmıyor dimi bu arada emeğinize sağlık
uygulamayı Google Android TV box üzerinde kullanacağım
uygulamayı Google Android TV box üzerinde kullanacağım
Teşekkürler
Emeğine sağlık
Paylaşımlarınız İçin çok teşekkürler
teşekkür ederim
Kusura bakmayın ama forum içerisinden kullanıcılara mesaj atamıyormuyuz?
Kusura bakmayın ama forum içerisinden kullanıcılara mesaj atamıyormuyuz? #simba#
Hızlı dönüşünüz İçin çok teşekkür ederim
ben sadece linki gördüğüm halde indiremedim acaba bunun sebebi kullandığım telefon sistemimi yoksa forum kuralları gereği belli bir zaman ve mesaj sayısına mı ihtiyacım var?
Sayın Simba bende tam bunu söylüyorum son mesajımda belirttiğim gibi dosya linkini görüyorum tıklıyorum ama dosyayı indiremiyorum tıklayınca indirme işlemi yapmadan direk açmaya çalışıyor ve dosyayı telefonuma indiremiyorum sadece açmaya çalışıyor ve iOS Chrome görüntüleyici olarak alamadığı İçin işlem yapmıyor üzerine basılı tutunmada linki kopyala diyor kopyalayıp yeni sekmede açınca yine aynı döngüyü yapıyor maalesef 😢
teşekkürler hi-level
TEŞEKÜRLER
Teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
bilgisayarda izleyeceğim
teşekkürler elinize saglık
teşekkurler
next 2000 hd fta da kullanıcam teşekkür ederim
teşekkürler, android tv'de kullanacağım.