teşekkür ederiz
Printable View
teşekkür ederiz
Teşekkürler
Tesekkurler calişmiyan kanalları nasıl sile biliriz
Sagolllllllll
Yeni uyeyim ssiptv lg tv icin link nerde bulabilirim
SSİPTV de sol üstte ayarlar kısmından kod al bölümü var yapamazsanız kodu 1 kez alın buraya yazın beklemede kalın biz yükleme yaparız.Biz Yükleme yaptıktan sonra SSİPTV sol üstte yenile (yuvarlak simge) yapın oynatma listemden kanalları izleyebilirsiniz.
emeğe teşekkürler
Teşekkürler
emeginiz için teşekkürler
Emeginize saglik, tesekkurler
Elinize sağlık
teşekkürler deneyeceğim
Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Cok tskler
teşekkürler
teşekkürler
emeğiniz için teşekkürler.
Çok teşekkürler
Teşekkürler
deneyelim
Herneyse iste detayini simba bilir dosyayi ben hazirlamiyorum.Dosyalari ayirarak verdiyse bildigi vardir.Cok fazla takmayin bu isi ssiptv de katagorili sekilde izleniyorAlıntı:
Bende iptv smarter pro var onuda android icin verilen dosyayi kullaniyorum
Katagorili sekilde cikiyor.
emeğinize sağlık
Merhaba evet dediginiz sekilde ssiptvde sorun olmuyor ama onun harici bazı iptvplayer uygulamaları,bende atlanta cihaz var onun uygulaması dosyayı gormuyor malesef (group-title yapınca).Alıntı:
Ben 3 gruba ayırdım dosyayı ssiptv ve tum sisteme uyan dosya (katagorili cıkmasa bile)
İkincisi android için verdigim android tv /mobil uygulamalar için
3 cü ise eski marka uydu cihazlar için hazırlanan dosya (bu dosya smart tv-android vlc player falan hiç birinde calısmıyor) sadece eski next serileri ve buna uyumlu muadil cihazlarda calısmaktadır.
Konuları mecbur bu sekilde veriyoruz karısıklık olmaması adına sizler profsunuz dosya içini acabilip bakabilirsiniz.Bir dünya insan var uydu frekansı dahi girmeyi bilmiyor bunuda gözardı etmemek lazım
Kolay gelsin
Teşekkürler
Elinize saglik
Konu kurallarına uymamakla devam ettiginiz için 7 gün süreyle banlandınız artık yeter.Sizin kanallarını tek tek bakıp surada su var burada bu var demenizi mi seyredecez yukleyin listeyi hosunuza gitmeyebilir başka siteden alırsınız.Burada insanlara guncel bilgi ulaştırmaya calısıyoruz halen sunun surasında bu var bunun burasında su var bu kanal alman değil macar artık bu kadarıda yeter ya
Teşekkür ederim
bravo
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
tşk ederim
emeğine sağlık
Tesekkur ederim eline saglık.
SSIPTV de deneyeceğim elinize sağlık.
Hocam *********Çalışmıyor bir el atarmısınız ?
Kanalların isimlerini yazmayınız.Biz iptv saglayıcı değiliz bu liste turkiyedeki saglayıcılar üzerinden denenmiş ve verilmiştir.Alternatifleride calısmıyorsa benim yapacagım hiç birşey yok .Bazı linkler yurt dısında izlenmeyebilirAlıntı:
Kanallarda sorun yok ekte verdim hepsi online durumda
Emeğinize sağlık
emeğe teşekkürler
Cok tsk yaptiklariniz icin :)
tesekurler :)
Teşekkürler paylaşım için
Üstad zor değilse eğer bu listenin sadece haber ve sadece yerel tv listeleri yapmanız mümkün müdür? Olmazsa da canınız sağolsun :)
Emeğine sağlık
tesekkurler
ask ederim
süperdiniz teşekkür ederimAlıntı:
emeğine sağlık
gayet iyi
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Teşekkürler
Teşekkürler Emeğinize sağlık forumda yeniyim kanal listesini nereden indirebilirim
Teşekkürler
Teşekkürler eline sağlık
Teşekkür ederim
2022 nin ilk listesi:emoji106::emoji106:
Teşekkürler emeğe saygı
Teşekkürler