Alıntı:
bende 17.09.2006 tarihli bi tane var ama oda 112 kb civarında olursa yollayabilirim
Sorun yasadıgınız modeller 12 03 a5 modeli demi?..
Yazılımı sadece 12 01 a5 olan ve 16 80 91 olanlar yuklesin arkadaşlar
evet 12.03.A5 modeli
Tamam yazılımı kaldırdım 12 03 a5 yazılımı normalde 12 01 a5 o yüzden sorun yasamıssınız kusura bakmayınAlıntı:
12 03 a5 gelene kadar yuklemeyin.İnanın gece 2.20 işe gitmem lazım sorunları burada bırakıp gitmek istemiyorum
SERKAN HOCAM konunun arkasında durman ve yardımın TAKDİRİ VE SAYGIYI hakediyor .....
gönül isterdeki yazılımı veren arkadaşda aynı davranışı göstersin...
gerçekten de bir sonuca varmamış olsak dahi ilgilenmen yeterdi be ustam olmadı canın saolsun ne yapalım ama uğraştın ya o bile yeter saolasın
Sorunun ana kaynagı 12 01 a5 olan yazılımın 12 03 a5 yuklenir seklinde olması daha önceki duyumlarımda olur deniliyordu snopyde isim degiştirmiş koymuş yazılımı sorun bu aslında gercekte 12 01 a5 model sahipleri sorun yasamamışlar yada diger konuda olan c boardlar dada sorun yok o yüzden herkes kendi h/ w si yazılımı yuklemesi sartAlıntı:
Sorun yazılımlar bitmiyorki Editır vermişiz editor 42 kb setupsuz hali iyide o editor sadce o pc de calısır setup yapılan . Diğer forumlardada aynısı hep aynı 42 kb editor .
Aslında benim hiç aklıma gelmedi deneyip içine bak sonradan farkettim sizler editoru acamıyoruz deyince
Normalde bu editorun setup yapılıp kurulması lazım ve açılsınki sizler listeyi yukleyebilesiniz. hemconun kendi sitesinde dahi editor yazıyor tıklayınca sayfa acılmıyor
editoru birinci mesaja ekledim. isa yuksele teşekkur ederim editor için
Bu konudaki editor linkide düzeltilmiştir. Gercek hemco-extreme -stream editoru budur arkadaşlar
Serkan Bey tsk ederiz ilginiz için bir sorum olcak bu TPS lerin 1 dk içinde tekrar gitmesi normal mi?
Keyler default ok.
Kilitler ok.
Ama 1 dk calişmadan gidiyor tekrar
Yeni Verdiğiniz Proğramda aynı hatayı veriyor bu yazılıma sadece bir proğram kanal listesi gönderiyor cfg_kaon oda listeyi gönderdiği halde kanal göstermiyor hata gene aynı demin verdiğim resimdeki gibi
YEREL ZAMAN 00:00 France 5 üzerinde bekliyoruz acılıyor TPS ye gectiğimizde 1 dk içinde kilitleniyor
Lisate olarak hangi listeyi kullanıyorsunuz kendi pc ye kaydettiginizmi? yoksa forumdan aldıgınızmı eger forumdaki de sunny kaon dan cıkmış hazır liste ise hata verirAlıntı:
Bende kaon gurubu cihazdan yok hazır listeyi verremiyorum
Arkadaşlar sorun yasıyorsunuz gördugum kadarıyla kendi cihazlarınızın yazılımların gelmesini bekleyin su anda sunny-kaon için aynı bölümde gunluk yazılımlar cıkmaktadır absat için
İsterseniz herzaman derim original btm yazılımları yuklemeniz cihazın performansı acısından iyi olacaktır
Hepinize sevgi selamlar ben uyumaya gider iyi geceler herkese
Bendede aynı sorun oluyor hiç bir editörle liste atamadım ama kendi listemi pc ye kayıt edip sonra yollayabiliyoruz yada tekrar tarama yaptırıyorum Kaon bordlularda bu normal galiba çözüm bulamadım bende
menü ve kanal kilidini acamayanlar menünün en üstünde bulunan kısımda pin e girip kırmızı_yeşil_sarı_kırmızı ile menü ve kanal kilidini degiştire bilir
ben öyle yaptım oldu
Abi sen harikasın snopy... Teşekkürler.. Müthişsin...
editörün çalışmama nedeni şu olabilir verilen editör 8favoritli yazılım is 4 favoritli bundan kaynaklandığını düşünüyorum
yazılmlar için ellerine sağlık 7010 DCI 12.O1.A5H / W'li cihaza yazılımı yükledim sorunsuz çalışıyor teşekkürler
Kaon Türkiye yazılımlarında; 12.01.a5 yazılımı, 12.03.a5 yazılımına uyar ve çalışır!.. Aynı şekilde terside mümkün...
Ancak, cihaz KAON tabanlı olupta, diğer menşeli yazılımlarda bu uyum bulunmayabilir.
Bigilerinize saygılarımla.
Teşekkürler.
16 00 A1 Eklendİ Bİlgİnİze..
12 03 a5 den haber yokmu arkadaşlar
tum seriyi bir araya topladım bilginize..
dijiline 60400dz hgangisini yükleye bilirim yardım
selam ilaveler için tşk,sağlıcakla
sayın snopy usta 9000 serilerinede gelecekmi acaba
herşey mükemmel çalışıyor,verilen kanal listesinide yükledim.bu saatten sonra gelen yeni kanalların frekans değerlerinide artık elle girereceğiz,bukadarda olsun artık.bütün ustaların ellerine sağlik,başarılarınızın ve yeniliklerinizin devamını dilerim,saygılar ve sevgiler sunarım.
denilen yapıldığı halde çalışmıyor bilginize
niye çalışmıyormuş ki ,ben daha bu sabah 12.01.a5 yükledim tıkır tıkır çalışıyor.önce bl219 yükledim ardından kup230 engmod ta yazılımı yükledim.epeyce blok retry yazdı yazılımı bitinceye kadar yükledim sonra yazılımı yeniden yükledim bu hiç blok rty yazmadı,sonra hemco kanal editörü ile kanalları yükledim.televivyona uyduyu bağladım.önce menülerden dili türkçe yaptım.anten kurulumundan disek ayarlarını yaptım.sistemde diğer ayarlardan kanal kilidini açık genel kilidi kapalı yaptım,emudan da loft defıoult yaptım hotbrid te usahi kanalda bir kaç dakika sanırım 2dakika bile bekleden açtı. saygılar.
Arkadaşlar dün gece verilen sunny kaon tps yazılımları nerede ben göremedim ve 12 03 a5 ile ilgili bir gelişme varmı
Bugün yazılımı yükleyeyeim dedim yazılım yok yardım lütfen saygılar........
arkadaslar bende su an calismiyorlar.eskisi gibi gelip gidiyorlar.
bilginize tesekur ederim.
tşekürler ustam ellinesaglık başarılar.
ben dun gecede belirttim 16.80.91 yazılımlar 16.00.a1 de sorun veriyor.
daha once yukledim ve boyle bir sorunla karsılastım ama simdi orijinal yazılım bekliyorum.
yinede siz bilirsiniz.
is this not possible for hw?12-03-a5???:00000003:
okey sağol
:( :( :( :( :( :( :( :(
yskler bılgı ve paylasımlarınız ıcın sayın hocam
12 01 a5 i atsam cihazi resetlermi
cihazınızın HW nosuna göre yazılımı yükleyin ardından türksatı tarattırın kendiliğinden bütün kanllar eski sisteminzdeki gibi gelir. Ama sonradan cihazı kendiniz resetlerseniz tarattırdıktan sontra sıralama yapmanız gerekir.
thanks
arkdaşlar dün ben yazılımı indirdim cihaza yükledim BM840o Cı olanı tüm kanallar gitti.Noch diye bir yazı çıktı sonra kanalları geri yükledim cihaza yüklüyor fakat yine kanallar görünmüyorBir daha yükledim yine çıkmadı arama yaptırttım bazı kanalları bulmadı sonra kanal kilidi kiletlendi açna kadar bayağı uğraştım baktım olmadı eski btmlerden yükleyip eski haline getirdim cihazı.Bence en iyisi sunny orjinal yazılımlarını beklemek...
Cihaz Sunny 8020 Dcı (7010 a çerilmiş)
Hw 12 C1 a5
02.00.07
BİLGİNİZE.....
7010dz16001 hangisini yükleyebilirim
Sayın Snopy Usta Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz var dün akşam baya bir uğrastık yazılımı atıyoruz stream,attıktan Sonra Cihaz ne hazır kana Listesini nede Kendi yedeklediğimimiz *.KDF dosyasını almamaktadır,Ototmatik Taramada ise Turksatta 45,50 Civarında kanal bulmaktadır,Bu Sorun Giderildimi acaba ? Veya Yardımc olacak arkadaslar Bilginiz varmı?
12 01 a5 yükleyen arkadaş çok bahsetdiniz sorunu karşılaşan ender insanlardasınızAlıntı:
arkadaşım bakın yazılımı yüklediniz tekrardan reset atın kanal arama 11734 h 03291 frekansından ara yapın
eger hala olmuyorsa kuru kafa yükle tekrar öyle dene...