tesekkur ederım saygılar
tesekkur ederım saygılar
teşekkürler
teşekkürler:wave:
EMEYINIZE YUREYINIZE SAGLIK COK GUZEL COK YARARLI OLMUS. SAGOLUN varolun
tesekur ederim
slm
paylasim icin birseyler yazmam gerek emegi gecenlere tesekkurler:)
emegi gecenlere tesekkurler
TeŞekkÜrler
teşekurler
teşekkürler
teşekkürler
tşkler
teşekürler
:D Teşekkürler
Elinize sağlık...
benim cihazımda şöyle bir sorun var ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum dün bir sorun yoktu işe gittim geldim tv açayım dedim ama uydu cihazının ışığı yanıyor tv de görüntü yok kumanda işlemiyor kumandamda sıkıntı yok scart kablomda sıkıntı yok cihazım dreambox 500s neden yapabilir ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler...
ellerine sağlık....
teşekkürler
yardımcı olun lütfen skybox 6688 cihazımın kanal listesini yenilemek istiyorum
çok güzel
tsk ler
teşekkürler
Teşekkürler.Bakalım başarabilecekmiyim.
link bozuk
link bozuk
Derambox u sevİyorum
Tesekkürler
ellrinize sağlık teşekkürler.
teşekkürler
teşekkürler
sağol
[arkadaslar, yararlandik tesekkurler ederiz. Iyi Calismalar
QUOTE=Volkan;396883]DreamBoxEdit programını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsiniz.
1. DreamBoxEdit programını pc ye kurup çalıştırıyoruz. Daha sonra Ayarlar kısmına giriyoruz.
2. Ayarlar kısmında Cihazımıza verdğimiz ıp adresını dream box kullanıcı adını ve şifresını girip kayıt butonuna basıp çıkıyoruz. Dreambox da default kullnıcı adı: root şifre: dreambox tır. eğerki siz kullanızı adı ve şifrenızı değiştirdiysenız kendı belirlediğiniz şifreyı girmek zorundasınız.
3. Ayarları yaptıktan sonra FTP kısmına giriyoruz.
4. FTP kısmında eğer cihazımızdan kanal listesını alacaksak ilk önce belırledığımız bir yerde boş bir klasör oluşturyoruz ve sonra bu klasöru TARA kısmından gösterıyoruz ve Dreambox tan dosyları al butonuna tıklıyoruz.
Cihazımıza kanal listesi yüklemek istiyorsak TARA kısmından dosyların bulunduğu klasöru seçip Dosyaları DreamBox a gönder butonuna tıklıyoruz.
En son cihazımızı yenıden başlatarak işlemı tamamlıyoruz.
[/QUOTE]
Tesekkurler.
tebrikler
teşekkürler
teşekkür
Kanal Listesini Yükledikten sonra server olayını nasıl çözüm yapacağız?
teşekürler ustalardan çok şey öğreneceğiz devamını bekliyoruz
teşekkürler
ben settingi yükledim ancak buketleri göremiyorum sadece türksat kanalalrı ve buketi var acaba neden yardımlarınızı beklerim
eline sağlık güzel olmuş
teşekkürler
teşekkürler
kardeşim ellerine sağlık güzel bir anlatım olmuş birde bu proğramın türkçe olması dahada bir güzel olmuş teşekkürler.
emeğe saygılı olmak lazım
teşekkürler
cok tesekkür ederiz usta...
emeğin ve anlatımın için teşekkürler
cok saol
emegine saglı güzel olmus
çok saol kardeş...
al yorum al allll
çOK güzel oLmuşş
fsete
eyv çok sağol
Merhaba. Sorun nerde anlamıyorum. Kanal listesi eklerken You have to enable Multibouquet on your dreambox in order to be able to see all of your bouquest. Go to Setup - System -Custmonize - Enable Setup mode expert and enable multiple bouquest to yes
Nedir bu anlayamadım. Böyle bir hata veriyor ve liste eklenmiyor.
eyvalla
TeŞekkÜrler
TeŞekkÜrler