hııııı:present::present::tongue:
Printable View
permaling eklediğim zaman şu reklam lara gıcık oluyorum ya permaling arasında verseler şu reklamı vereceklerse
saolll ustamm
teşekürler hocam yazılımı yükledim yalnız biraz geç açılıyor kanallar özellikle thmx pakedinde
senin makinan eyesbox un fta cihazıysa yani pvr değilse 194 yazılımını yüklemen gerekiyo benimde makinam eyes box fta 194 yazılımını yüklüyorum
mokur ustam bu arkadaşa bi yardım edelim benim ki eyesbox ın fta sı ben 1. sayfadaki 53.derece 2. board yazılımını yüklüyorum bu arkadaşınkıde eyesbox ama fta mı bilmiyorum pvr ile fta yazılımı aynı değil sanırsam hangisini atması gerekiyo onu bi yazsan arkadaşada bi yardımcı olsak :clap2:::praying::smiles24:
nasıl üstatlar yerine oturmaya başladımı kanalllar sesiniz soluğunuz çıkmıyor
nasıl oldu anlamadım mesaj daha önce alta düşmüşdü şimdi üste düştü
makur ustam bu yazılım multiboxsa uyuyormu acil cvp bekliyom
oldu çok teşekkür ederim dostum selim multiboxsun yazılımını beklemedekten başka çare kalmadı gari dostum yada senden y6 alacam msn irtibata bi geçsek uygun zamanında.
arkadaşlar merhaba
194 yazılımını 2 defa yükledim uydum yumatu ıq twin sinyal seviyem yüksek ama bir türlü paylaşım alamıyorum kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen bir fikri olan varmı
emegi geçenlerin eline saglık
multibox su açılan var mı dostlarım
hocm cok güzel olmus
ellerine saglık
hocam 194 depo gen tr de yok:46:
sağol dostum mokur33
rica ederim...
ustalar teşekkürler
paylaşımda sorunlar var,donuyor,gidip geliyor,yazılımda sorun var,server düzensiz çalışıyor diyenler için resim eklemek zorunda kaldım.
kendim test ettim bu sinyaller ile yazılım,server ve paylaşım süper diyebilirim.3 saattir izliyorum kanallar hiç takılmadı kesilmedi.nilesat neredeyse tamamı açık.
hotbird novalar hatiç hepsi sorunsuz,hrt kanallarıda açıktır.diğer uyduları deneme şansım olursa yine başka uydular için listeyi yenileyeceğim.
herkese kolay gelsin...
11044 v 44950 kalite 100/83
10974 H 8150 kalite 100/71
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tşk deneyelim yeni yazılımı
arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi
şansa bak,:) 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.Alıntı:
ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...:wave:
şuan paylaşım gelmiştir
multiboxta paylaşım var mı
çok güzel olmuş eline sağlık
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama anladığım kadar ile artık 90 lık çanak ve %69 sinyal seviyesi ve %53 sinyal kalitesi ile paylaşım alamıyorum bu yüzden sinyal seviyesini yükseltmek için 120 lik çanak alamaya karar verdim hafta sonu gelişmeleri paylaşırım bu arada uydum yumatu ıq twın fta bu şekilde uydusu olan ve paylaşım alan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum cumartesiye kadar başkasıda almıyorsa boşu boşuna fayda etmiyecekse çanak almıyayım ( belki uydu yumatu olduğu için donanımsal farklılıklar vardır bu yüzden paylaşım alamıyoruzdur )
üstad ozman sence sorun sinyal seviyesi ve kalitedemi çünkü bundan önceki yazılımda sorunsuz paylaşım alıyordum ne olduys bu yeni yazılım ile paylaşım alamaz oldum tek aklıma gelende sinyal seviyesi çünküyazılımı 3 defa tekrar yükledim tık yok
arkadaşlar yeniyazılımı attım açmıyor
bende sinyal seviyeleri yüksek ve sorunsuz açıyor kanalları.
3-5 adet cihaz yükledim, onlardada sorun olmadan açtı.açılmayanlarda sorun büyük ihtimal data sinyali düşüklüğünden kaynaklanıyor. yukarda yazdığım gibi 11044 - 100/83-- 10974 - 100/71 olarak alabiliyorum sinyalleri.
eski yazılım 100/50 lerde açıyordu.bu yazılımdan sonra yükseltmek gerekir,sinyalleri...
1.75 yazılımı olacak,1. boardda...
baff 5000 ve dreamcinema serisi için kanal listesi eklenmiştir.*08-06-2010*
toplam kanal sayısı 2040 dır. turksat--hotbird--nilesat kanalları içeriklerine göre sıralanmıştır.1. kanaldan altta paylaşım ile izleyeceğiniz kallar ve 1310--1335 arasına yetişkin kanallar sıralanmıştır.yetişkinlerin hepsi açıktır. 222. kanalda expressam22 uydusundaki 5 CHANNEL kanalını ekledim.sinyal ayarı yapmak isterseniz lazım olur.
listeyi apmaya 1,5 saat uğraştım.inşallah beğenirsiniz.
yükleme yaparken,2.board kablolarını çıkartın, rs232 kablosunu cihazın arkasına takın,cihazı elektriğe takın ve menü 9900 tuşlayın.
loaderi açın,FİRMVARE DOWLOAND tıklayın dosyayı seçin, 5-6 saniye bekledikten sonra yükleme başlayacaktır.
iyi seyirler...
teşekür ederim
mokur ustam bir sorum olacak. 6ooo twin cihazım var çıt çıt yok usb çıkışıda yok en eskilerinden yani. 2 board yazılımları her çıktığında yükledim ve her zaman işe yaradı. şimdi donma sorunları var. sinyal gücüm iyi durumda sorum şu.
ben 1. boarda hiç yazılım yüklemedim. 1. board yazılımım eski olması bu donmalara neden olurmu. ayrıca bu bahsi geçen 1.75 1. board yazılım ilk mesajda yok biraz aradım bulamadım. yardımcı olursan sevinirim.
mokur ustam bende 6000 twin var. usb yok çıtçıt yok eskilerden yani. bir sorum olacak:
ben hep 2. board yazılım yükledim. hiç 1. board yazılım yüklemedim. sinyal kalitem yüksek olduğu halde donma var bunun sebebi 1. board yazılımın eski olması olabilirmi.
eğer öyleyse uygun yazılım hangisidir.
teşekkürler.
1.75 yazılımı 5000 modelleri için geçerlidir.
donmalar oluyorsa 10974 frekansını birazdaha sinyalini yükseltmeye çalışın.
1. boarddan kaynaklanmaz donmalar.1.baoad ile 2. board kablolarını iyi birleştirin...
mokur ustam bizim baff 6000 gold larada bi kanal listesi eklesen iyi olur arkadaşım
mokur usta siteye dosya nasıl eklenir ilk deneme olacak bende var kanal listesi sadece tv yayınları 42,13,19,9,7,16,36,1,5, bu uydular mevcut
arkadaşlar sağdaki reklam yüzünden son sayfaya gidemiyorum.komple kapatmış sayfayı beçburen şimdilik siteden çıkıyorum
hocam verdiginiz bilgiler için teşekür ederim benim bir sorunum var 6000 gold twine yazılımı atamıyorum kabloları ters çevirdim olmadı çıt çıtları yukarı aldım yine olmadı önce selec sonrada ready yazısı çıkıyo ne yaptımsa olmuyor ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edermisiniz teşekürler
sayın mokur ustam bana bir bilgi verme şansımız varmı fabrika ayarlarına dönüp yeniden yazılım atmayı denedim yine olmuyor acaba sorun cihazdamı:49:
en iyi yükleme şekli,2. boarddan 1. boarda giden kabloyu ortadan kesip 2.board kırmızı kabloyu 3 e mavi kabloyu 2.ye (bazı cihazlarda,beyaz mavi,sarı mavi,sarı ve mor olur)vede 2. board tunerine küçük bir kablo kablo sıkıştırıp s232 kablosunun 5. deliğe takın.loadaerden dosyayı seçin,cihazı fişe takın yükleme rahatlıkla ilerleyecektir...
selim ustam eyes boxa attım yazılım süper oldu kalite önceki yazılımdan daha ii hiç donma filan yok kanallar bazen geç açılsada değdi emeğine yüreğine sağlık çok tşkler ustacım
rica ederim.güle güle izle:)
bikaçgün ufak tefek tekliyordu ama bu gün çok iyi paylaşım var.nilesat jsc ler hariç hepsi gitti. bakalım diğer kanallarla beraber gelecekmi nilesattakiler...
inşallah selim usta gelince bilgilendirirsen seviniriz usta tşkler
sayın mokur ustam verdiginiz bilgiler için çok teşekürler fakat sanırım benim cihazda bi sorun var 6000 gold twine yazılım almıyor kabloları ters çevirdim çıt çıtları yukarı aldım olmuyor olmuyor fabrika ayarlarına girdim kanalları sildim yeniden denedim yinede olmadı bana da bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
saygı deger reklam tasarımcı arkadaşlar sag taraftaki reklamı daha münasip hale getirip sayfayı tamamen reklamla kapatırsanız her halde daha iyi olacak saygılar
eline ve emeğine sağlık mokur usta.yazılımı bugün atabildim anca.cihazım yumatu twin.novaların bir kısmı haricinde bilinen kanallar ok dir.diğer arkadaşlarında bilgisine...
Nilesat w7
11958 H 27500
Al Jazeera Sport Channel
Al Jazeera Sport Channel +5
Al Jazeera Sport Channel +6
Al Jazeera Sport Channel +7
Al Jazeera Sport Channel +8
Al Jazeera Sport Channel+9
Al Jazeera Sport Channel+10
ESPN Classic Middle East
ESPN America
Nilesat w7
12303 H 27500
ADD
Baby TV Europe - Neo Cricket
Kairali Channel - ART Al Aalamy -
ART Prime Sport Arabia
Tamil Box Office - Dawn News
Nilesat w7
12284 V 27500
Al Jazeera Sport Channel
Al Jazeera Sport Channel +1
Al Jazeera Sport Channel +2
Al Jazeera Sport Channel +3
Al Jazeera Sport Channel +4
ESPN Middle East
Nilesat w7
12073 H 27500
Showtime Network Arabia
Cartoon Network ME - TCM ME - Discovery Channel M.E
VH1 Europe B - Hallmark - BBC Lifestyle
ScandinaviaTravel Channel - ShowKids & KidsCo
MTV Music - CNBC - Boomerang M.E
Disney Channel M.E - BBC Entertainment Europe
Nilesat w7
12034 H 27500
ADD
ART Al-Zaeem - ART Hekayat
ART Hekayat Kaman - ART Hekayat Zaman
ART Cinema - ART Tarab
Nilesat w7
11996 H 27500
Showtime Network Arabia
ShowSeries - ShowSeries Extra
ShowSports 4 - ShowComedy - ShowMovie
ShowMovie 2 - ShowMovie Action
ShowMovie Kids - ShowMovie Comedy
ShowSport 1-2-3
Nilesat w7
11977 V 27500
Showtime Network Arabia
Orbit News - Orbit News 2
JimJam/Extreme Sports Channel
Bloomberg TV - Showtime Maghreb
Disney XD - The Style Network Emea
Nilesat w7
11958 27500
ADD
ART Sports 1-2-3-4-5-6-7-8-9
ART Prime Sports - ART Al Ameed
Nilesat w7
11881 H 27500
ADD
Max M.E - Star Plus M.E - Channel V India
Star Gold - Star World M.E - Channel V int
National Geographic Ch - Star Movies
Zee Cinema - Zee News - Zee Gujarati
Zee TV - SET M.E- Geo TV - NDTV 24x7 - Jaya
Nilesat w7
11862 V 27500
Showtime Network Arabia
Super Movies - America Plus - E! Emea
Show Comedy Extra - ShowShasha - MBC + Drama
JimJam - Super Comedy - Nat Geo Wild Asia
Nilesat w7
11804 H 27500
ADD
B4U Music UAE - Ten Sports M.E
A1/Jetix Türkiye - Animal Planet
Reality - Science - ARY Digital - Pehla Plus
Asianet - Granada TV - Star One
Sky News - Star News - Fox News
Discovery Science
Nilesat w7
11411 H 27500
Showtime Network Arabia
Show Cinema 1/2/3 - Xtra Movies - Cinema City
The MGM Channel M.E - America Plus +2
History Channel International - Trace TV
Playhouse Disney Scandinavia
Arabic Series Channel - Al Riyadiyah
Fox Sports M.E
Nilesat w7
11374 H 27500
Showtime Network Arabia
Fashion TV Europe - Al Yawm - Al Safwah
Cinema 1/2 - Arabic Series +4 - Fann
Music Now - Super Movies +1
Pinoy Extreme - GMA Pinoy TV Europe
GMA Life TV - MnL TV
Nilesat w7
10930 H 27500
Jordan Media City
ADD
Indus Vision Asia - ART Leith
Aaj TV - ESPN M.E - ESPN America
ESPN Classic M.E - ART test
hotbird 13
12520 V 27500
HRT 2 - HRT Plus / HRT Satelitski
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
ART Prime Sport - Movie - Movie 2
LBC Europe - ART Cinema
Shwotime Maghrib - ART Hekayat Kaman
ART Sport 1-2-3-4-5-6 - ART Hekayat
10930 h 27500
NovaSports 3,VH-1 (Video Hits One),
MTV Greece,MGM Greece,Animal Planet,
Nova Cinema 2,National Geographic
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
Tele Italia TV - Tele Italia TV
Tele Italia TV - Satisfaction Italy
Tele Italia - Satisfaction Privé
hotbird 13
11296 H 27500
Al Jazeera Sport Channel+1
Al Jazeera Sport Channel +2
Al Jazeera Sport Channel +3
Al Jazeera Sport Channel +4
Al Jazeera Sport Channel +5
Al Jazeera Sport Channel +6
hotbird 13
11471 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.
Theme X-Hardcore - Theme X-Group - Theme X-Fetish
Theme X-18 - Theme X-Peep - Theme X-Bizarre
Theme X-Inter - Theme X-Transx
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
RTL 9 - AB 1 - AB Moteurs - Animaux
Chasse & Peche -Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
M6 - NRJ 12 - France 2 - W9 - TMC