Bu yazılımın kodu değişik acaba ercişsat arkadaşın verdiği yazılım ile bunun arasında açtığı kanallar ve donmalar açısından bir değişiklik varmı deneme imkanı olanlar deneyip sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.Saygılar
Printable View
Bu yazılımın kodu değişik acaba ercişsat arkadaşın verdiği yazılım ile bunun arasında açtığı kanallar ve donmalar açısından bir değişiklik varmı deneme imkanı olanlar deneyip sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.Saygılar
Hayırlı Cumar arkadaşlar son durum nedir acaba ? artık y6 dan umut kesildimi nedir?
valla haklı gıbısın unlu kardes bırzamanlar burda mesaj yetıstıremezdık sımdı kımseler yok.var bı durum ama bakalım.valla ben su an 3 28 kullanıyorum.w3 data.su an hotbırd novalar donmalı bırkısım,cywfralar yıne bır kısım,jsc full,+18 redhotlar ve dorcel,anımuxlar var nılesat osn le harıç full,astra ıspanyollar hollandalar anımuxlar ok.seklınde gıdıyor bende.ama dedıgın gıbı ortalıkta kımse kalmadı y6 da.hayır olsun ınsallah ne dıyelım.
Sayın AFLY Bir sürü yazılım kullandığım için şuan hangisi yüklü inan hatırlamıyorum ama sanırım 3.25 yüklü novalarda 11938 tp hariç diğerleri normal donma yok belirttiğim tp te ise arada bir oluyor hatbridde anımaux lar yoktu dün akşam ayın 19 unu bekliyorum müslüm-baba satış bölümünde bir süpriz olabir demiş olursa olur olmazsa gittiği yere kadar sonra norma fta kullanırız. Normal cihaz derken bunu normal cihaz olarak kullanan arkadaş varmı acaba bulsat için bilgi alacaktım bulsat açarmı diye kolay gelsin
valla bunu normal cıhaz olarak kullanan yoktur dıye tahmın edıyorum cunku herkesın bunu ne ıcın kullandıgı malum.dıger sıfrelı kanalları ızlemek ıcın.ama mıcrobaxtan yola cıkarak sunu soylıyeyım "mıcroda normal cıhaz olarak kullanıp bulsat paketını ızleyen arkadasların bırkac mesajını okudum.sanırım bunda da ızlenır dıye dusunuyorum.sızede kolay gelsın.:45:
thor data en güzeli şu an
bulsat paketi emulu cihazlarda açık 39 hellassat
y6 3.24.thor1w 08.12 tarihli ama dosya 13.11 tarihli thor data bu yazılımla haeln aktifmidir
aktif memed abim sky absat nova jsc cyrf+ 18+ hepsi var skylarda az donmalı abi ilk mesajda thor yazılımı var
y6 w3 aktifmi dostlar
3.28 ile aktif
sağol dostum
05.01.2011 tarihli 3.28 yazılımı ilk mesaja eklenmiştir donmalar giderilmiştir iyi syirler
w3 3.28 yazılımı aktif değil galiba bende hiç birşey çözmedi
verilen tüm yazılımı deneyin dostlarım
w6 için 3.28 aktifmidir
yakında yazılım çıkar thor data aktif şuan
3 tane yeni yazılım ilk mesaja eklenmiştir
son eklene 3 yazılımda thor yazılımı yok sanırım ayrıca dosya tarihleri 10.01.2011 dir deneyen arkadaşlar sonucu yazabilirmi
w3de 3.28 aktif arkadaşlar
evet dun aksam ıtıbarı ıle 3 28 w3 tw aktıf durumdaydı .ama yenı verılen yazılımları deneyemedım durum nedır acaba.
10.01.2011 tarihli 3.28 yazılım devamlı aktif onu deneyebilirsin,z
02.09.2011 tarihli yeni 3.28 retur yazılımı ilk mesaja eklenmiştir
10.01.2011 tarihli 3.28 yazılımını akşam yükledim ışık yandı ama kanal açmadı bende 15.12.2010 tarihli 3.25.e döndüm bu yazılımda da animauxlar açık sadece ansiklopedi kanalı kapalı.Yeni yazılımlar için emeği geçenlere teşekkkürler
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar 09.02.2010 tarihli yazılımı denedim w3 için 3.25 ten farkı astradaki ispanyol kanalları çoğunu açar olmuş hotbirdde jsc sportları açmadı novanın 11938 frekansındaki donma 3.25 e göre fazla hepinize kolay gelsin
yeni yazılım ilk mesaja eklenmiştir
yazılımı deneyen yazsın
hergün yazılım ama hepsı aynı artık yuklemıyorum bıle
yazılım çıkmayan umutla bekleyen ve cihazları elinde patlayan insanlar var bunada şükredelimki y6 cılar mağdur olmasın diye hergün yazılım veriyor
w6 için tree star ve 3.29 yazılımı deneyemedim w6 datam olmadığı yeni w3 data 3.28 yazılımı aktif çalışıyor donma falan yok..ilk mesaja eklenmiştir yazılımlar iyi seyirler
w6 datayı deneyen var mı
galiba herkez y6 kullanmıyor:rockon:
kullanıyorda w6 data kullanan yok gıbı sankı.zaten arkadasın soyledıgı gıbı cıkan yazılımların bırbırınden farkı yok.ya bıraz hızlı acıyor yada bırınde dıgerınden daha az donma var.yanı sunu soylemek ıstıyorum yazılımlarda kesın sonuc yok farklı bır yenılık yok.ha hıc yoktan ıyıdır tabı o ayrı.
serverla cıhaza gectım bende keske daha önce gecseydım y6 da kenarda duruyor baktıkca hatırlarız eskı günleri
sayın ustalar w3 datada en iyi çalışan en stabil yazılım hangisidir acaba....
Günaydın arkadaşlar ben bu 3,28 yazılımlarını anlayamadım ilk yüklediğim gün çok güzel donmasız çalışıyorlar ikinci gün hotbird hep donmalı oluyor novalar mesela. En son erçişsat hemşerimin verdiği yazılımı yükledim pazartesi akşamı çok güzeldi tıkır tıkır açıyordu dün akşam tam bir işkence takılıyor donuyor. Sorun benim cihazlardamı yoksa bu sorun genelmi acaba? İyi çalışmalar
3.29 thor yazılımı eklenmiştir ilk mesaja
Günaydın herkese şuan için w3 data kullanan arkadaşlar en stabil yazılım 15.12.201 tarihli 3.25 yazılımıdır. İyi seyirler
y6 cılar nerde ya ses seda yok.
su an yenı bırsey yok eskı yazılımlarla devam.o yuzden kımse yok ortalıklarda.
Teşekkürler
1 hafta burdayım 1 hafta istiharatlıyım ve y6 cılarlayım 3.25 yazılımıyla polsatlar açıktır ve diğerleri animax nova cyrf+jsc spor 18+ nilsat yarım yama açık11158 V
DVB-S/MPEG-227500 5/6Cyfrowy Polsat
Polsat - polsat Play - TV 4 - polsat Sport
Polsat Sport Extra - polsat News
Polsat 2
12188 V
Zone Romantica - AXN Crime - AXN Sci Fi
Extreme Sports - polsat Futbol - Nat Geo Wild Europe
Discovery Channel Polska - AXN Polska
ESPN Classic Europe - Disney XD Polska
12284 H
Boomerang - TVP Sport - TVP Info
Zone Europa - polsat JimJam - polsat Film
TV6 Polska test card
Cyfrowy polsat promo - polsat Sport News
Blue Hustler Europe - Travel Channel
SuperStacja - Playhouse Disney
Cinemax 2 C.E - TVP 2 - Fox Life Polska - TVN
et les pouquet suisse
11526 H
DVB-S/MPEG-227500 3/4SRG SSR
TSR 1 - RSI LA 1 - TSR 2 - RSI LA 2
y6 . w3 datada 3,28 i kulanıyordum. tavsiyenle 3,25 yazılımını yükleyeyim uzun zamandır polsatları seyredememiştik. teşekkürler komutan.
thor 3.29 yazılımla polsatlar açıktır ve diğerleri animax nova cyrf+jsc spor+sky 18+ nilsat yarım yama açıktır bana göre en güzel şu na için thor datadır...
iyi seyirler abi
thor data3.29 açılan bişey yok
ercış usta öncelıkle gecmıs olsun ustam bu 3 25 te hd kanallar da var mı cunku 3 28 de yıne bu paketlerdekı hd kanallrın bazıları paylasımda ıdı.
teşekkürler ben thor data alıyorum 3.24 yazılımında polsatlar ve diğerleri sorunsuz var benim cihaz hd değil bakılmıyor