sagolasin usta
sagolasin usta
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz samsung sımart tvye şu programı kuramadım derken filaş belege yükledimmi direk içbiryere bir işlem yapmadan dosyalardaki olam m3u kanaları gösteriyor benim sormak istedim şu internet tv denilen şeyi benbulamadım veya ben kendi baştan beri yalış okuyup yanlış yapıyorum kuladıgım tv ue40h6270 sımart tv yani ben ne oturum açıyorum nede develop yazıp nede şifre yazıyorum :devilprv:
ellerine saglik usta:clap2::
Yunus kardesim hangi ulkede bulundugunla ilgili olabilir ama Tr'de isen app'in olmasi gerekir eger Trde degilsen dns degistirip bulundugun ulke disinda app'in bulundugu bir ulke sec olmaliAlıntı:
"If you have LG Smart TV, you can download the application (free test version and a paid one) in the official Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. in your country. If there is no possibility to buy paid apps in your country, try signing up in Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. and buy the app from there (see Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linki incele lutfen kolay gelsin
:459956: Ok I'll do...
sagolasin
Teşekkürler
tşklr
Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum. Emek verenlerin emeğine bilgisine sağlık teşekkürler
DENEYELİM