Penaltı pozisyonunun mağduru Teli, "Topa yükselmedim bile. Hakeme bunu da söyledim ama dinlemedi" diye konuştu. Arnavut oyuncu ikinci sarı karttan sonra da hiç itiraz etmeden dışarı çıktığını belirterek, "İtiraz etsem ne olurdu" dedi.
01-12-2008, 20:48
sarıkanarya_41
Topal geri döndü
İki hafta önce oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediye maçında sakatlığı nüksettiği için Ankaraspor karşılaşmasında forma giymeyen Mehmet Topal, dün yeniden formasına kavuştu. Ligde daha önce 4 müsabakada forma giyen genç futbolcu, sahada kaldığı 21 dakika içinde iyi bir görüntü çizdi.
01-12-2008, 20:49
sarıkanarya_41
Zoko: Ben söyledim
Hacettepe'de penaltı yaptıran Zoko, "Hakeme benim elime çaptığını söyledim. Hareketim kasıtlı değildi. Onu da söyledim. Servet ile yükseldik ve top elime çarptı. Ancak hakem beni dinlemedi, sarı kartını Teli'ye gösterdi" diye konuştu.
01-12-2008, 20:49
sarıkanarya_41
Erginbaş'a saygı
G.Saray-Hacettepe maçı öncesi, vefat eden G.Saray ve Milli Takım eski masörü Kubilay Erginbaş için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. G.Saraylı futbolcular karşılaşmaya kollarında siyah bantla çıkarak Erginbaş'a vefa gösterdi.
01-12-2008, 20:50
sarıkanarya_41
Toptancı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Daha önce 3 kez duble yapan Çek futbolcu, ligde 8 gole ulaştı, krallıkta Mehmet Yıldız'ın ardından 2. sıraya çıktı.
Pembe giyindi!
G.Saray'ın suskun golcüsü Baros, Hacettepe'ye patladı. Çek yıldız, pembe kramponlarıyla çıktığı maçta güzel futbolunu 3 golle süslerken, farklı galibiyette başrolde yer aldı. Son golünü 26 Eylül'de ligde Eskişehir'e atan Baros, ardından 3 lig, 1 Fortis ve 3 UEFA karşılaşmasında fileleri havalandıramazken, Ankara maçında ise cezası nedeniyle oynamamıştı.
Baskıya alışığım
Baros, 8 maçlık orucuna 3 golle son verdi. Ayrıca ligdeki gol sayısını 8'e yükselterek 10 golü bulunan Mehmet Yıldız'ın ardından krallıkta da 2. sıraya yükseldi. Baros maç sonrası, "Gol atamadığınız zaman eleştirilirsiniz. Üzerimde baskı vardı ama ben buna alışığım. G.Saray'da herkes benden gol bekliyor bu önceki takımlarda da böyleydi" diye konuştu.
Baros'un Golleri
Süper Lig Maç Skor Gol
Kocaeli-G.Saray 1-4 2
G.Saray-Konya 4-1 2
Eskişehir-G.Saray 4-2 1
G.Saray-Hacettepe 3-1 3
UEFA Kupası
Bellinzona-G.Saray 3-4 2
G.Saray-Bellinzona 2-1 1
sarıkanarya_41
Lincoln'e teklif
Cassio Lincoln'e, Rusya'dan talip var... Moskova ekibinin yıldız oyuncu için Cimbom'un kapısını çalacağı iddia edildi.
Rusya 1. Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova'nın, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln için harekete geçtiği iddia edildi. Son yıllarda futbola yaptıkları yatırımla dikkatleri üzerine toplayan Rus kulüplerinden olan Lokomotiv'in, sambacı için bonservis bedeli olan 7 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.
Rusya'nın 3. büyüğü
İtalyan "tuttomercatoweb.com" adlı internet sitesinde dün yer alan haberde, "Lokomotiv, Lincoln'ü alıyor mu?" başlığıyla verilen haberde, Rus kulübünün, önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi. Lokomotiv Moskova, 71 milyon 250 bin euro'luk değeriyle Rusya Ligi'nin en büyük üçüncü takımı.
sarıkanarya_41
Her gönülde bir Aslan yatar
Hacettepe, 33'te Sandro'nun golü ile öne geçti. 45+1'de Milan Baros skoru eşitledi. 58'de bir kez daha sahne alan Milan Baros, penaltıdan Cimbom'u 2-1 üstünlüğe taşıdı. Bu golden sonra tek kale oynayan Galatasaray, gecenin süper yıldızı Milan Baros ile 72. dakikada durumu 3-1'e getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi.
Çok kötü bir yönetim gösteren hakem Süleyman Abay, 33'te Tozo, 76'da da Teli'ye kırmızı kart gösterdi. Galatasaray, sahada aslanlar gibi savaşarak farklı kazandı ve Metalist maçında kahrettiği taraftarını coşturdu. Milan Baros ligde 8 gole ulaştı. Atalarımız boşuna dememişler, "Her gönülde bir aslan yatar!" diye.
Komadan çıktı
Sandro'nun golüyle büyük şok yaşayan sarı-kırmızılı ekip önce Tozo ardından da Teli'nin atılmasıyla rahatladı ve farka koştu.
Sandro şok etti
Galatasaray, Milan Baros'un golleriyle Hacettepe'yi mağlup etti: 3-1. Ankara beraberliği ve Metalist yenilgisinin ardından eleştirilerin odağında yer alan sarı-kırmızılılar, maça hızlı başlasa da 33. dakikada kalesinde golü gördü. Servet'in topu kaptırması, Meira'nın seyretmesiyle Sandro topu ağlara yolladı: 1-0. Bu gol Ali Sami Yen Stadı'nda soğuk duş etkisi yaptı.
Penaltı verdi
Cimbom, 36'da kart işareti yapan Tozo'nun atılmasıyla rahatladı ve Baros ile eşitliği yakaladı: 1-1. 58'de Zoko'nun elle kesmesiyle Galatasaray penaltı kazanırken, Süleyman Abay yanlışlıkla kartı Teli'ye gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Baros 72'de bir gol daha atıp skoru belirledi: 3-1. Yanlış kart gören Teli 76'da bir sarı kart daha görerek oyun dışında kaldı.
02-12-2008, 22:08
sarıkanarya_41
Gözler Skibbe'de
G.Saray Teknik Direktörü Skibbe, bu akşam bir basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı ekibin Berlin Olimpiyat Stadı'nda saat 18.30'da yapacağı idman öncesi mikrofon karşısına geçecek Alman hoca, Hertha maçı ile ilgili düşüncelerini dillendirecek.
sarıkanarya_41
Savunma çöktü
Geçen sezon rakip forvetlere kalesini bile göstermeyen Galatasaray'ın defansı bu sezon çöktü. Sezona göbekte Servet- Meira ikilisi ile başlayan, 7. haftadan sonra Servet-Emre Aşık ikilisine dönen sarı-kırmızılılar, 13 maçta yediği 16 golle geçen sezonu ikiye katladı.
Kalli'li Cimbom, geçen yıl aynı dönemde 8 gol yemişti. Servet ile Meira'nın formsuzlukları son maçlarda zirveye çıkarken, uyumsuzlukları da dikkat çekiyor. Skibbe'nin geçen sezon Servet ile ikinci yarıda büyük uyum yakalayan Emre Güngör'ü hazırladığı öğrenildi.
sarıkanarya_41
Ayhan'ın yerine Topal
Hacettepe maçının son 22 dakikasında oyuna giren Mehmet Topal, Hertha Berlin sınavına ilk 11'de başlayacak. Teknik direktör Skibbe'nin, cezalı Ayhan'ın bölgesinde genç futbolcuyu görevlendirmesi bekleniyor. Mehmet, yarın oynaması durumunda bu sezon Avrupa'da siftah yapacak.