arkadaşlar yazılım güzel ama sirius hustleri acmıyo yazılım mı acmıyo yoksa bir işlem yapılması gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz..tşk ler veya hustleri bir deneyen varmı bu yazılımda:
Printable View
arkadaşlar yazılım güzel ama sirius hustleri acmıyo yazılım mı acmıyo yoksa bir işlem yapılması gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz..tşk ler veya hustleri bir deneyen varmı bu yazılımda:
9030 cı ya soft camı yokmu
emegin icin tesekurler
Malesef 12.03.A5 açılmadı. Cihazı da mahvetti.
12.03.A5'ı o zaman yuklemeyelım
Sn; ibalaban nasıl bir mahfetmekten bahsediyorsunuz anlamadım?? Bizim denediğimiz cihazları mahfetmedi oysa!!Başkalarınıda öyle lütfen yazılım yükleme kurallarına uyun bu yazılımları her türlü test ettim sadece ben değil başakalarınada test ettirdim hemde saatlerce dün sabahlara kadar uğraşıldı bunlarla bir hata olsa buraya yüklenmez.!!! Mümkünse sizden ricam iice bir araştırıp kontrol edip(ayrıca cihazınızdadanda kaynaklanan birşey olabilir)yazmanız..yorum yapmanız.Alıntı:
Fail hata mesajı veriyr bilgilerinize
suny 1030 SKY
KAONTEAM TR FARKIYLA SİZLERLE OLUYOR
KAON 21 EKİM TPS ABSAT AUTO OK YAZILIMLARI..!!
YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYELİM....
kanal kilidi aktıf edenmeyenler
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keyleri load default yapın sonra exitten çıkın.menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin.kilitlide iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın.kanal kilidi acık konuma gelecektir.......
KEYE RESET ATIN KANAL KİLİTİNİ AÇIN MULTIVİZYON ÜZERİNDE BEKLEYİN AÇMAZSA CİHAZI KAPATIP AÇIN AÇACAKTIR KOLAY GELSİN..
TPS AUTO OK
ABSAT AUTO OK
SRG AUTO
BİSS FULL OK rustavi rai africa-asia ok
D+ ok
SLOTV ok
JETİX ok
E!EUROPA ok
BABYTV Türkçe ok
SİRİUS OK
ASTRA ORF PAKETİ
BABY TV OK