Turkiyede dursam neki emeklilik desen 60 yas oldu emekli olduktan sonra 3 kurus maas ne anladim...? Ama yurt disinda calissam emeklilik sartlari turkiyeye gore daha iyi. Simdi olmassada bu 4 yil icinde yurt disina yerlesmeyi kafaya koydum
Printable View
Turkiyede dursam neki emeklilik desen 60 yas oldu emekli olduktan sonra 3 kurus maas ne anladim...? Ama yurt disinda calissam emeklilik sartlari turkiyeye gore daha iyi. Simdi olmassada bu 4 yil icinde yurt disina yerlesmeyi kafaya koydum
Başarabilirsen "güle güle" git derim.Ama orada da emeklilik yaşı 65.Ama önemli olan, emekli oluncaya dek "Adam gibi yaşamak" ta.:wave:
Xxman Kardeşim;Yaş 60 olmuş, 65 olmuş farketmez. Mesela ben Emekli bir Kardeşinizim. Ben Askerliği dahi saydırdımki bir an önce Emekli olayım diye. Ama şimdi çok pişmanım. Benden size bir "Emekli Nasihatı" eliniz ayağınız tuttuğu müddetçe çalışın. Kovuluncaya kadar çalışın. Hani bir Ata sözü vardır "İşleyen Demir Pas Tutmaz" diye inanın insan çalışmadıkça paslanıyor. Hepinize Sağlıklı, Hayırlı Çalışmalar, Hayırlı Emeklilikler dilerim.Selamlar...
Alıntı:
Tavsiyen için teşekkürler abi. Bende zaten boş durmayı seven birisi değilim. Zamanında okumadık sonra askerlik vs Açık Öğretim Lisesinde okuyorum benim İlgi alanım Elekrik Elektronik. Şimdi ben Ağustos sonunda Endsri Meslek Lisesine geçiş yaptıracam oranın Elektirik Elektronik bölümünü bitirmeye çalışacam 3 yıllık bölüm orayı bitirirsem aldığım belge ile yurt dışında Elektirik mesleğimi icra etmeyi düşünüyorum.
Ohoooo kimse yokmu ya burada.
sağlığınıza dikkat edin.
bu sıcaklar ve oruçta fazla efor kaybetmeyin.