arkadaşlar merhaba bugün jwin 2200P usb li gamepad aldım bunun titreşim özelliğini nasıl çalıştırabilirim teşekkürler
Printable View
arkadaşlar merhaba bugün jwin 2200P usb li gamepad aldım bunun titreşim özelliğini nasıl çalıştırabilirim teşekkürler
selam arkadaslar
benim sorunum monütör sorunu cekiyorum
makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim
Alıntı:
arkadaşım anladığım kesin çözünürlükle ilgili güvenli kipte aç açılır pc kararma filan yapmaz geçen gün bir pcye format attım çalışmıyor diye getirdiler aynı sendeki sorun windows xp yazısı geliyor kararıyor bende başka monitörde denedim açılıyor uğraştım güvenli modda açtım ekran kartıonı devre dışı bırak açılır dene bak ondan sonra eski güncellenmemiş bir driverını bul bence umarım yardımcı olurum anlattığından anladığım bu
:45: :45: :45:
arkadaşlar iyi akşamlar benim bilgisayarda xp pro yüklü ama bi arkadaşımdan orj.xp home sp 2 buldum orjinal tabi normal yüklenmiyor bilgisayarı çalıştırdım cd yi taktıp yeniden başlattım f2 tuşuna bastım bios ayarları çıktı ama ingilizce xp proyu silip homu nasıl kuracağım detaylı anlatırsanız sevinirim
Arkadaşlar çok acil bi sorunum var ..Yardımcı olursanız sevinirim ...İnternetten video veya müzik dinlerken ses alamıyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim AMA ACİL !!!
arkadaşlar Acil Lütfen !!!
codec yüklü var mı bilgisayarda