3 oğlum var.hepsi gidip askerliklerini yapıp geldiler.bedelli askerliğe sonuna kadar karşıyım.
3 oğlum var.hepsi gidip askerliklerini yapıp geldiler.bedelli askerliğe sonuna kadar karşıyım.
Parasız adam canını veriir sehit olur parası olan bastırır parayı yapmaz askerliği ohh ne ala memleket:(:459956:
Elbette,ki içimizden bazılarının parası babadan kalma mal varlığı olabilir bu demek değildir,ki devletin insanlar arasında senin malın var paran var sen ver şu kadar para ben bulurum askerlik yapacak parası olmayan fakir evladı onlar nasıl olsa alışkın herşeyde öne sürülmeye çünkü onların parası yok onları her zaman aldatır kandırırız güç bizim elimizde kanunları işimize geldiği gibi çıkarırız bügüne kadar hangi bakanın,başbakanın veya yüksek mevkideki zengin kesimin çocukları askerlik yapmış,ta hangisi şehid olmuş hangisi çatışmaya girmiş,te kolu,bacağı gözünü veya herhangi bir uzvunu kaybetmiştir şimdi bu haksızlık eşitlik,midir ve ben buna diyorum,ki para karşılığında vatanını, milletini ,kardeşlerini tüm varlığını satmaktır ALLAH tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. ALLAHA EMANET OLUN....
Bence mantikli aetik prof orduya gecilmeli
Askerlik yapmanıza gerek yokki nasıl olsa uzlaşmadıkmı terör örgütü ile o yüzden gerek yok parayı verin düdüğü çalın misali karşıda olsam bu gerçek böyle malesef eskiden di o askerde sunu yaptım bunu yaptım bu şekil dayak yedik demeler o yüzden şu anki turkiyede malesef bu gerçekleri görmek lazım
:nono::Paralı askerlik türk milletinin örf ve adetlerine ters düşer mlli ve manevi duyguları köreltir. vatan ve millet sevgisini öldürür gerçek osmanlı torunları ve türk ulusunun evlatlarının yüreğini derinden yaralar
Şunu buradan belirtmeden geçemeyeceğim askerliği en zor şartlarda zaten fakir çocukları yapıyordu parası olanlar ve zenginler torpil yapıp çocuklarını zaten güneydoğuya göndermiyorlardı siz hiç villa önünde şehit cenazesi haberi duydunuzmu?? ben duymadım bakın şehit olan çocukların evlerine derme çatma gecekondularda oturan garip insanlardı hepsi kimisi elektrik parasını verememiş kurum tarafından elektriği bile kesilmiş camları yok pencerelerine naylon gerilmiş soğuk girmesin diye işte askerliği zaten bu aileler yapıyorlardı şimdi kanun çıkartıp tamamen fakir ailelerin üstüne askerlik yıkıldı ne diyelim başı boş değiliz musa peygamberi FİRAVUNDAN koruyan gözeten allah kızıldenizi ortan yol açıp kavmini kurtarmasını sağlayan yüce mevla bunları görüyor ve biliyor saygılarımla:(
devlete para lazım
arkadaşlar engelli çocuklar bile bir günlügüne o asker elbisesini giymek için can atıyorlar bu paralı askerler 18 zi yatırıp şubeden askerligini yapmıştır teskeresi alıyor çok yazık olan garibana oluyor
ya hergezin görüşüne saygı duyuyorum ama cumhurun parası olan gidecek parası olan gitmeyecek yok öyle birdünya lafından sonra tersinin olması garip