sayın admin ben 4 yıl teknik servislik yaptım fakat şu anda yapmıyorum. vergi numaramı ve telefon bilgilerimi iletsem acaba teknik members olabilirmiyim.....
saygılar
Printable View
sayın admin ben 4 yıl teknik servislik yaptım fakat şu anda yapmıyorum. vergi numaramı ve telefon bilgilerimi iletsem acaba teknik members olabilirmiyim.....
saygılar
çok yanlış bir uygulama. o zaman forumlarda diğer üyelerin ne işi var.yoksa onlar her tıkladığında forum para kazansın diyemi .yada forumlarda reklamı yapılan malları satın alması içinmi lazım?.iş paylaşmaya gelince yok
arkadaş sen tamirci değilsin seninle paylaşamam sen sadece bana forumun filansmanını karşılamak için lazımsın.bilgi paylaşımı sadece tamircilere mahsustur.diğerlerinin buna hakkı yok.eğer tamirci olursan bu hakkı sana tanırım.
bir tamirci olarak ben buna şiddetle karşıyım.bilgi paylaşılmak içindir forumlara üye olan.herkese açık olmasından yanayım.tamirci olmayan üyelerde eğer foruma üye oldularsa hertıkladıklarında foruma para kazandırıyorlarsa bu onların
da en doğal hakkıdır diye düşünüyorumbence
Konunun doğruluk yada yanlışlığına girmeden mesajınıza kendi adıma cevap vereyim...foruma her girildiğinde foruma para kazandırmıyor...sadece reklam bannerlarına tıklanıldığında çok mini mini bir para kazanıyor forum...oda zaten masrafları karşılarmı karşılamazmı muallaktır...onun harici Serkan ve Ertan üstad ceplerinden bütün forum masraflarını karşılıyorlar...bu konuda size katılamayacağım...Alıntı:
Bende elektronikçi ve tamirci olarak...bu teknik servis bölümüne girmedim...sebebide kurallar hoşuma gitmediği içindir...tabi bölümü açan arkadaşların illa kuralları ve kaideleri olacaktır...bu konuda bir şey diyemem onlara...
Sadece bu konuda diğer üyelerinde hakkı olduğunu yazmışsınız...ama unutulmaması olan bir şeyde bunun neden böyle yapıldığı ve neden bu yolun uygun görüldüğü zaten belirtilmiş...
Tekrar edeyim...konunun doğru yada yanlış olduğuna girmiyorum...önemli olan her şartta her konumda bilgi paylaşımında bulunabilmektir...bakıyorumda bölüm açık olsada paylaşım açısından fazla değişen bir şey olmaz...zaten toplam üye sayısına ve forumdaki aktif paylaşım yapan üyelerin sayısına bakıldığında durum ortaya çıkar...bu bildiğim bütün forumlar için geçerlidir...ve malesef toplam üye sayısının ancak %10 u yada daha da altı gibi aktif paylaşımda bulunan üyeler var...öncelikli sorun bence aktif paylaşımın artırılması...kuru kalabalık hiç bir işe yaramıyor çünkü...neyse fazla uzatmıyayım...sevgilerimle....
Gercekten forumda reklam banneri yok. Olan google ve super alsat inanın kazanmıyor tarantino sonuna kadar haklı forumdaki 2 reklam kazandırmıyor diye kaldırdık o kadar komik rakamlar oluşmuş gibi gunde 50 kuruş kazanmış düşününki koskoca vbulletin lisansına sahip bir site.Alıntı:
3000 kişi giriyor foruma net girenler her gun 3000 kişi tıklasa(turkiyenin kendi dalında su anda 4 cü forumudur)tıklama 4 kuruş X 3000 KİŞİ TIKLasa gunde 120 ytl ayda 4000 ytl yapar sadece bir reklamdan düşünün
Ama reklamlara tıklayan 12 kişi düşünün artık gerisini
Şu forumu actık acalı her ay bizim cepimizden para cıkıyor 2-3 defa reklamlar karşıladı forumun parasını .
Tum uyelere sesleniyorum sizin bu foruma girmeniz bize para kazandırmaz. Sadece reklam lara tıklanırsa 4 kuruş kazanır.Daha fazlasını iddaa eden varsa cıksın
AYRICA ACTIGIMIZ BÖLÜMÜ ALDIGIMIZ ARKADAŞLAR SAOLSUNLAR HİÇ KATILIM YAPMIYORLAR TEKNİK BÖLÜMÜNDE .TARANTİNONUN FİKİRLERİ SONUNA KADAR DOGRUDUR
Herkese kolay gelsin
yok o kadarda değildir sayın tino.forumu olan bi arkadaşımdan öğrendiğime göre geliri hayli güzelmiş
ya üstat onu demedim ki ben..dediğim kar bırakıyor fena değil yani.cigara yemek parası bırakıyormuş:28: he he he:8[1]:
benimde tamir bölümünün açılmasını istiyorum
karaca elektronik
denizli/sarayköy
taplin digital yetkili servisi