kurban bayramı tabi ki
Printable View
kurban bayramı tabi ki
Neticeye baktığımda; doğru bir yerde bulunduğum için ve bu güzel VATANDA yaşadığım için Kurban Bayramının gerçek sahibi ALLAH' a şükrettim.Bayramınız Kutlu Olsun....
Bu gece, gayrı müslimlere benzemek gayesiyle çeşitli yiyecek, içecekler almak caiz olmaz. Kumar oynamak, tombala çekmek gibi oyunlar ise zaten her zaman caiz değildir. Küfre girersiniz Allah muhafaza...
tabiki kurban bayramı yılbaşı bizi bozar
arkadaşlar tabiiki bayram. geçmişi araştırırsak yılbaşı kimlerin bayramı olduğunu görürüz.zaten hemen hemen hepimiz biliyoruz.
herhesin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar ve, nice bayramlara sağlık mutluluk ve bariş içinde kavuşmalarını dilerim.
Kurban bayramını kutlayacağım.Yılbaşları bizim dini inançlarımıza zaten uygun deyil.
:49: biz neyiz kimiz önce onu bir düşünelim.öz benliginden örf adet ve geleneklerinden bu kadar uzaklaşmış bir toplum daha varmıdır dünyada bilinmez.bir uzak doguluya baktıgında halen 2000 yıllık adetlerini sürdüre geliyorlar bizi bu kadar kücülten aşşagılayan nedir bilinmez bir avrupalının senin kurban bayramından adet ve geleneklerinden haberi olmadıgını olsada sallamadıgından adım gibi eminim.ben tabiki atalarımın kutladıgı günü kutluyacagım ona sahip cıkacagım benim olmayan gün ve bayramı kutluyacak kadar geri zekalı ve öz benligimi unutmuş bir insan degilim.başkalarının tercihi vatan ve millet sevgisiyle ölcülüdür bizi ilgilendirmez.burası özgür bir ülke herkes diledigini yapmakta serbest.bu söylediklerim sadece benim görüş ve düşüncelerim.kimseye yap ta demeyiz yap mada demeyiz.:49: amma oturunda biraz düşünün deriz :49:ARTI HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI EN İCTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR NİCELERİNİ GÖRMENİZİ TEMENNİ EDERİM.....
bayramlar insanları mutlu eder geçmişindeki güzel anıları hatırlatır.
yılbaşı yaşlandığımızı ve geleceğimizin endişesini hatırlatır.
.........................