:nono: :nono: :nono:
Printable View
Enflasyonun düştüğü falan yok.. Millet açlıktan kırılıyor ama zengin için sorun yok tabi.. 50 kere vergi affı çıkardı şu anki yönetim... Fabrikası olan adam vergi ödemiyor ama gariban adamdan zorla alırlar bütün vergileri.. Paranın alım gücüde çok düşük.....Enflasyon çok yüksek fakat açıklanmıyor.... Bakalım sonumuz ne olacak ????????????
arkadaslar millet olarak kendi partimiz basta ise o yönetim iyidir yok baska partiyse cok kötü adam isterse hükümeti duvara toslamasa bile 1 cente muhtac etmese bile o yönetim kötüdür.Sorunun ne kadar politik ve iki yüzlü óldugunu görmüyormusun.Eger o kadar ilgine cekiyorsa enflasyon verileri git bagimsiz kaynaklardan arastir ögren,Burada sen Türkiye nin Dünya genelinde itibarini sifira indirenlere unut isine gelmeyen konulara desdekci bul bunumu istiyorsun
enflasyon düştü mü, düşmedi mi?işsizlik var, cari açık korkunç, yoksulluk, yolsuzluk, dizboyu. cici beyler (pembe gözlüklü) sokağa bir çıksalar gerçek suratlarına tüm çıplaklığıyla çarpacak. tartışmak iyidir. gerçekler ortaya çıktığı müddetçe. sevgi ve saygıyla kalın.
enfilasyonun düşdüğü doğru nerdenmi damdan paran olmadıkdan sonra enfilasyon düşmüş bana ne bu durumdan memnun görünen arkadaşlar hiç çarşıya çıkmıyo galiba bütün alış verişlerini netten yapıyo,öyle olmasa esnafın içler acısı halini görür inanın bana günlerdir siftah etmeyen esnaflar var buna ne demeli enfilasyon paran olursa düşer olmazsa damdan düşer herkese saygılar
ben düşdüğünede inanmıyorum, düştü diyenede inanmıyorum. insanlar ellerini vicdanını koyarak konuşsun duygusallaşmasın özellikle bu dönem çoğu şeyde vergilere zam geldi, pastörüze yumurta ithalat vergisi düşmüşse benim neyime.
olaya çok uzaktan bakmaya gerek yok sakız 5 sene önce 50 bin liraydı hala aynı bi ülkeyi alıp dünyanın en güçlü ekonomisine sahip hale getirmek çok uzun süreç elbette hersey % 100 yolunda değil ama herkes elini vicadanınan koysun son 5 sene olumlu gitmiyormu hersey
diyelim türkiyede açıklanmıyor dünyada tüm ekonomi dergileri ve kuruluslar neden son 3 yıldır yıllardır ülkenin ekonomi puanını yükseltiyorlar hangi ülke 5 senede ekonomisini düzlüğe çıkarmıski bardaga dolu tarafından bakalım lütfen
bu durum enflasyonun düstüğünü göstermez bence küresellesen dünyada dünya ekonomisine ayayk uydurmak için gerekli bir durumdur Avrupada kaç tane bakkal kaldıki bu doğru olduğu için değil ama dünyaya uyum sagladıgımız için esnaf büyüyemiyorçünkü bu devirde küçük işletmelerin ayakta durması çok güç görünüyor(modaretör arkadaslar ayrıca mesajlarımı birlestirebilirseniz ben birden fazla alıntı yapmayı bilmediğim için ayrı yazdım)
enflasyon duştu edener doğru soylemiyorlar çünkü geçen seneye göre insanların alım göcu yariya duşmuştur enflasyonun duştuğu yeryerle insanların alım göcu artar ama bize tam tersı olmuş bunada enflasyon duşuşu diyorsak bu da bir zavalılıktır:clap2: